Luja HT maalijuhlien voittoon

3.2.2016

Luja HT kohtasi keskiviikko-iltana sarjakakkosen EjL:n Eurajoella. Odotettavissa oli tiukka kohtaaminen, mutta ottelusta rakentui aivan odotusten vastainen. Luja HT aloitti vahvasti ja käytti ensimmäisessä erässä maalintekopaikkansa erittäin tehokkaasti. Lisäksi Lujan maalissa pelannut Janne Rantaniitty oli selvästi virkaveljeään parempi ja piti maalinsa puhtaana. Luja vei ensimmäisen erän nimiinsä 0-4.

Toisessa erässä sama meno jatkui. Luja teki erässä jälleen kolme maalia, mutta kotijoukkuekin sai jo aikaiseksi kaksi maalia. Erä päättyi lukemiin 2-7. Kolmannessa erässä Luja aloitti jälleen maalinteon ja Lujan ykkösnyrkki palasi maalintekoon ensimmäisen erän jälkeen. Kaksi maalia erän alkuun ja Luja johti jo 2-9.

Lujan yhdeksännen maalin jälkeen kiekko alkoi pomppia myös kotijoukkueelle. EjL kiri jo kolmen maalin päähän, mutta ilman maalivahtia tehdyt yrityksen kostautuivat. Luja HT teki vielä kolme maalia tyhjiin ja vei ottelun 6-12. Pistenikkareina Lujasta kunnostautuivat tutut pelaajat Veli-Pekka Reiman (4+2) ja Miika Raittinen (2+3).