uutisarkisto

Jouko Mahlamäki juoksi voittajaksi 10.5. Nakkilassa pidetyissä PM-maastoissa. Hänen aikansa kuuden kilometrin matkalla oli 20,16. Kultaa otti myös 10-vuotiaiden tyttöjen joukkue Eevi Pohjolainen, Minttu Suomela ja Liina Laine. Henkilökohtaisilla matkoilla Eevi juoksi toiseksi, Minttu viidenneksi ja Liina kuudenneksi. T14-sarjassa Aino Lausniemi otti pronssia samoin kuin Olivia Kärki T12-sarjassa. Sakari Mäkelä oli nejäs P10 -sarjassa ja Siiri Mäkelä kuudes T11 -sarjassa.
Joukolle SM-kultaa (11.5.2018)
Jouko Mahlamäki voitti SM-kultaa Salossa 5.5. pidetyissä Aikuisurheiluliiton SM-maastoissa. Hän kilpaili M50-sarjassa. Hän juoksi kuuden kilometrin matkan aikaan 21,46. Veli-Matti Laine sijoittui kahdeksanneksi samassa sarjassa. Samana päivänä kilpailtiin myös nuorten Flying Finns -maastot. Mukana kilpailemassa olivat Siiri Mäkelä T11 -sarjassa sijoittuen seitsemänneksitoista ja Sakari Mäkelä P10 -sarjassa sijoittuen kuudenneksitoista.
Luja HT matkasi perjantaina kolmen kentällisen voimin kauden viimeiseen vieraspeliin Naantaliin. Ottelu alkoi kevyellä VG-62 painostuksella mutta HT oli hyvin pelissä mukana. Omista muutamista paikoista ei kuitenkaan saatu tulosta aikaiseksi. Erän edetessä VG otti kuitenkin peliä enemmän haltuunsa ja teki tylysti kolme osumaa.
Euroopan suurin hallikilpailu Tampere Junior Indoor Games (TJIG) järjestettiin 9-11.3. Tampereen Pirkkahallissa. Lujalaisista parhaiten kisassa pärjäsi Henrik Lehtinen, joka voitti P14 -sarjan keihään ja otti pronssia saman sarjan kuulasta. 800 metrillä hän oli kahdeksas. Robert Silenko oli viidenneksi nopein M17-sarjan 300 metrillä. Emmi Pohjolainen oli kuudes T14-sarjan kuulassa, kahdeksas saman sarjan keihäässä ja kolmastoista kiekossa.
Katso koko kausi upeina kuvina Luja HT:n sivuilta kuvakalleriasta.
Satakunnan avoimet pm-maantiejuoksut kilpailtiin 10.3. Nakkilassa. Sakari Mäkelä otti kultaa P11-sarjassa, Siiri Mäkelä hopeaa T11-sarjassa ja Sanna Mäkelä pronssia omassa sarjassaan.
Lauttakylän Luja palkitsi 8.3. pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa viime vuoden parhaat urheilijat ja muut toimijat. Keihäänheittäjä Hermanni Hakasuo palkittiin seuran parhaana urheilijana. Paras nuori nainen oli seiväshyppääjä Pinja Koivumäki ja paras nuori mies hiihtäjä Elmeri Lehtinen. Parhaan tytön ja pojan pokaalit saivat yleisurheilijat Lotta-Maria Maine ja Henrik Lehtinen. Joukkuejunioritytön palkinnon sai Piritta Palonen jalkapallosta ja -pojan Erkka Maine jääkiekosta. Vuoden joukkue oli futsalin P15-joukkue. Aikuisurheilijana palkittiin yleisurheilija Virpi Laine. Vuoden valmentaja oli Jyrki Välkkynen. Lisäksi palkittiin yksilölajien seura-aktiivina mm. yleisurheilussa toimiva Marjo Kankaanranta-Lehtinen sekä joukkuelajien seura-aktiivina jalkapallossa toimiva Vesa Harjunmaa.
Vuoden 2017 Lujalaisena palkittiin Mikko Ojapelto. Mikko toimii Lujassa erittäin aktiivisesti ja mm. vienyt tekonurmikenttähankkeen läpi. Hän on myös jalkapallojaoston puheenjohtaja. Edellisen vuoden Lujalainen oli Susanna Lehtinen.
Hyvät naiset ja herrat. Se on taas niin että Luja HT pelaa länsirannikon mestaruudesta taas tänäkin vuonna. Eilinen totaalinen ohipeli oli muisto vain ja HT pelasi taas kuten kuuluu. Se ei jättänyt EjL joukkueelle mitään mahdollisuuksia. Loppulukemat tänään tylyt 7-0. Maalissa siis Janne Rantaniitty nollapeli ja ja Sedinin Veljekset tekivät veljelliset 2+3 tehot mieheen. Tästä on hyvä jatkaa kohti finaaleja. Ne käynnistyvät keskiviikkona Huittisissa klo 19! Vastaan asettuu siis RNK Hoci Raisiosta!
Keihään Talvimestaruudet ratkottiin 3.3. Tampereen Pirkkahallissa. Jere Salo sai kilpailussa SM-kultaa 60,97 metrin keihäskaarellaan. Samassa yhteydessä ratkottiin myös nuorempien sarjojen Talvimestaruudet. Henrik Lehtinen heitti pronssille P15-sarjassa.