uutisarkisto

Taas se on mahdollista. Ilmainen tutustuminen jääkiekko harrastukseen maaliskuun ajan!!
LLujan mestaruushiihdot joudutaan valitettavasti perumaan, koska vesisade ja lämmin ilma sulattivat lumen pois.
Kun viime vuoden parhaat urheilijat palkittiin Lauttakylän Lujan talousarviokokouksen yhteydessä viime maanantaina, voitiin juhlia myös aivan tuoretta menestystä.
-Rintakoski jatkaa vielä vuoden. Lauttakylän Lujaa kaksi ja puoli vuotta johtanut toimittaja Hannu Rintakoski jatkaa vielä yhden toimintakauden seuran puheenjohtajana seuraajaehdokkaiden työkiireiden vuoksi.
Lujan B-pojat pelasivat hienon turnausvoiton futsalissa Alastarolla. Peliasetelma oli mielenkiintoinen. Ilmassa oli sekä suuren turnauksen tuntua että reipashenkistä ystävyysottelumeininkiä.
Veteraanien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Reykjavikissa, Islannissa, juoksi Heikki Salo toiseksi 3000 m:llä ja neljänneksi 1500 m:llä.
Viikonloppuna käydyissä 17-22 -vuotiaiden hallimestaruuskisoissa Jyväskylässä voitti vasta 15-vuotias Waltteri Immonen 17-vuotiaiden sarjan! SM-kultamitali tuli 60 m:llä ajalla 7,18, joka on hänen uusi ennätyksensä.
Tampereella 27.2. käydyissä Tähtien kisoissa hyppäsi Petteri Lax oman halliennätyksensä 789. Kisassa hän oli kakkonen etelä-afrikkalaisen Mokoenan jälkeen. Suunta on kohti kahdeksaa metriä.
Satakunnan Kansan Junior/seura-cupia on hiihdetty kolme osakilpailua ja LLuja johtaa seura-cupia upeasti. Ero toisena olevaan VsV:n on 60 pistettä!
Sisäratojen SM-kilpailuissa Joensuussa Petteri Lax leiskautti voittohypyn ennätystuloksellaan 786, joka on Suomen hallitilastoissa kaikkien aikojen viidenneksi pisin hyppy!!!
RSS ATOM