uutisarkisto

Vammalassa 17.5. juostiin SM-kisojen alla avoimet piirikunnalliset junnumaastot, jotka olivat samalla Flying Finns -osakilpailu. Osallistujia on Satakunnan ulkopuoleltakin. Lujalaisista mm. Annika Savolainen juoksi neljänneksi 10-vuotiaiden sarjassa ja Veera Matintalo kuudenneksi 9-vuotiaiden sarjassa.
Vammalassa Hopun ulkoilupuistossa 10.5. juostiin 9-15 -vuotiaiden Satakunnan piirimestaruusmaastot.
Porissa 7.5. käydyissä maastojuoksun Satakunnan mestaruuskilpailuissa juoksi Jouko Mahlamäki kolmanneksi.
Sekä piirileiritykseen että alueleiritykseen hakuajat nyt! Leirit on tarkoitettu 1998-syntyneille ja vanhemmille.
Harjavallassa 4.5. juostussa Hunajahölkässä voitti Jouko Mahlamäki 40-vuotiaiden sarjassa.
Hiihtäjien HS-valmennusryhmän toukokuun ohjelma on julkaistu. Harjoitukset alkavat 8.5. Tervetuloa harjoittelemaan hyvässä seurassa!
Satakunnan hiihdon päätöstilaisuudessa LLujan Jenni Höylänen, joka voitti tänä talvena sprintissä Suomen mestaruuden valittiin piirin parhaaksi nuoreksi maastohiihtäjäksi. Piirin päätöstilaisuudessa palkittiin myös menestyneitä nuoria lujalaishiihtäjiä.
Kangasalan Kevätturnauksessa 19.4. oli mukana kahdeksan joukkuetta. Lujan naisten päivä päättyi hieman nihkeän alun jälkeen kahteen voittopeliin ja pronssisiin mitaleihin.
49,5 km:n pituisessa Karhuviestissä 12.4. tuli viidenneksi Kadonneet Kulkurit -joukkue, jossa Jouko Mahlamäki juoksi 6. osuuden parhaan ajan.
Lujalaiset avasivat menestyksekkäästi kilpailukautensa sunnuntaina Raumalla suunnistuksen Kevätkansallisissa.