uutisarkisto

Luja HT kohtasi kakkosdivisioonan viime viikon ottelussa torstaina sarjajumbo SoPan. Somerolaisista ei löytynyt vastusta. Ottelussa Luja tehtaili maaleja urakalla ja ottelu päättyi 14-2 (3-1, 5-0, 6-1)
Luja HT kohtasi kakkosdivisioonan viime viikon otteluissa NuPS:n Nummelasta ja VG-62:n Naantalista. Keskiviikon ottelu oli kotihallissa ja lauantaina Luja HT matkasi Naantaliin. Molemmissa otteluissa Luja HT:lla oli vaikeuksia. Keskiviikkona tuli voitto lukemin 6-5 (1-2, 2-1, 3-2) ja lauantaina tappio lukemin 3-0 (0-0, 1-0, 2-0).
Luja HT vieraili sunnuntaina kakkosdivisioonan ottelussa Paimiossa. Vastassa oli Haka Hockey. Kokeneen hakan odotettiin antavan kovan vastuksen ja niin kävikin. Tiukka ottelu päättyi kuitenkin Luja HT:n voittoon 6-1 (0-3, 1-0, 0-3).
Lauttakylän Lujan vuoden 2013 parhaat yleisurheilijat on palkittu. Daniel Ivanoff valittiin parhaaksi yleisurheilijaksi.
HämSY:n, VarsY:n ja SatY:n aluemestaruusmaantiekävelyissä Jenniina Suontausta käveli toiseksi. Hänen aikansa 2 kilometrin matkalla oli 12.34.
Sastamalassa kilpailtiin 21.9. perinteisen Lujan, VsV:n ja KK-V:n välisen seuracupin, triangelin, merkeissä. Lujan nuoret ja naiset voittivat selvästi Minitriangelin ja Lady-Triangelin - miesten jäädessä toiseksi Triangelissa. Minitriangelissa voitot lajissaan ottivat Olivia Kärki 40 m:llä ja pallossa, Maria Laineenoja 60 m:llä ja pituudessa, Aino Lausniemi 40 m:llä, Erkka Maine 40 m:llä ja pituudessa, Robert Silenko 60 m:llä ja pituudessa, Henrik Lehtinen junnukeihäässä ja Frans Hakasuo kuulassa. Lady-Triangelissa Miia Köönikäs voitti 100 m, Pinja Koivumäki keihään ja Kirsi Katila kiekon. Miesten Triangelissa voiton ottivat Juha-Matti Iso-Jaakkola 100 m:llä ja korkeudessa, Petteri Lax keihäässä ja Kimmo Savolainen 3000 m:llä.
RSS ATOM