uutisarkisto

Kun viime vuoden parhaat urheilijat palkittiin Lauttakylän Lujan talousarviokokouksen yhteydessä viime maanantaina, voitiin juhlia myös aivan tuoretta menestystä.
-Rintakoski jatkaa vielä vuoden. Lauttakylän Lujaa kaksi ja puoli vuotta johtanut toimittaja Hannu Rintakoski jatkaa vielä yhden toimintakauden seuran puheenjohtajana seuraajaehdokkaiden työkiireiden vuoksi.
Lujan B-pojat pelasivat hienon turnausvoiton futsalissa Alastarolla. Peliasetelma oli mielenkiintoinen. Ilmassa oli sekä suuren turnauksen tuntua että reipashenkistä ystävyysottelumeininkiä.
Veteraanien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Reykjavikissa, Islannissa, juoksi Heikki Salo toiseksi 3000 m:llä ja neljänneksi 1500 m:llä.
Viikonloppuna käydyissä 17-22 -vuotiaiden hallimestaruuskisoissa Jyväskylässä voitti vasta 15-vuotias Waltteri Immonen 17-vuotiaiden sarjan! SM-kultamitali tuli 60 m:llä ajalla 7,18, joka on hänen uusi ennätyksensä.
Tampereella 27.2. käydyissä Tähtien kisoissa hyppäsi Petteri Lax oman halliennätyksensä 789. Kisassa hän oli kakkonen etelä-afrikkalaisen Mokoenan jälkeen. Suunta on kohti kahdeksaa metriä.
Satakunnan Kansan Junior/seura-cupia on hiihdetty kolme osakilpailua ja LLuja johtaa seura-cupia upeasti. Ero toisena olevaan VsV:n on 60 pistettä!
Sisäratojen SM-kilpailuissa Joensuussa Petteri Lax leiskautti voittohypyn ennätystuloksellaan 786, joka on Suomen hallitilastoissa kaikkien aikojen viidenneksi pisin hyppy!!!
LLujan Jenni Höylänen voitti upeasti Suomen mestaruuden nuorten SM-hiihdoissa sprintissä! Jenni oli nopein jo karsinnassa, sekä voitti myös alku- ja välierät.
Hiihtokoulussa piti olla alkuperäisen suunnitelman mukaan torstaina 21.2. hiihtoretki, mutta se joudutaan perumaan heikon lumitilanteen takia. Tällä viikolla EI siis ole hiihtokoulua!