uutisarkisto

HUOM! Ensi sunnuntain 24.2. junnucup siirtyy pidettäväksi Punkalaitumella. Lujalaisille EI järjestetä Punkalaitumelle linja-autokuljetusta! Jos jollain on ongelmia kyydin kanssa, ota yhteys Sauliin.
Waltteri Immonen juoksi 17.2. Turussa Maarian Mahdin Maljasprintissä 60 m:llä B-finaalin voittoon sivuten ennätystään 7,28. Tasaisilla juoksuillaan Waltteri oli 17-vuotiaiden nopein.
Satakunnan alueen Hopeasompa-mestaruuksista hiihdettiin Vammalassa 17.2. Lujan hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa.
Karoliina Setälä hiihti Satakunnan Kansan Junior/seura-cupissa osakilpailuvoittoon N9-sarjassa. Kilpailu hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla Vammalassa Vinkin ulkoilualueella. Myös muut lujalaishiihtäjät ylsivät hienoihin suorituksiin.
Veteraanien hallimestaruuskilpailuissa viikonloppuna juoksi Jouko Mahlamäki 40-vuotiaiden sarjassa hienosti voittoon sekä la 9.2. 1500 m:llä että su 10.2. 3000 m:llä. Samoin Heikki Salo juoksi kolmanneksi molempina päivinä samoilla matkoilla 65-vuotiaiden sarjassa.
LLujan mestaruushiihdot (12.2.)joudutaan perumaan huonon lumitilanteen takia.
Satakunnan alueen Hopeasompa viesti hiihdettiin Kankaanpäässä 9.2. LLujan joukkue taisteli joka osuudella upeasti, joka huipentui ankkuriosuudella Henrietta Bondfolkin mahtavaan taisteluun - joukkueen lopputuloksena kolmas sija. Avausosuudella Linda Vahela sekä toisella osuudella Saana Kankaanpää hiihtivät huippuhiihdot, ja olivat kummatkin osuutensa nopeimpia.
Satakunnan nuorisoviesti hiihdettiin Kankaanpäässä 9.2. LLujalta oli viestissä mukana upeasti kolme joukkuetta, kaksi A-sarjassa ja yksi B-sarjassa. A-sarjan joukkueet paransivat viime kaudesta sijoituksiaan ollen nyt 6. ja 7. sekä III-joukkueemme hiihti B-sarjan voittoon ja nousi myös ensi kaudeksi A-sarjaan. Loistavaa!
Yli 160 jääkiekkojunioria ja vanhempaa saatteli Raipe Helmisen eläkkeelle Suomen maajoukuueesta. Maaottelun yhteydessä järjetetyssä taitokiekkokilpailussa, Lujan Severi Wallin sijoittui viidenneksi.
LLujan hiihtocupin 1. osakilpailu Sportia-hiihdot päästiin hiihtämään 5.2. vapaalla hiihtotavalla. Kilpailussa oli mukana hienosti 70 hiihtäjää.