uutisarkisto

Luja Ht: n nettivut ovat jälleen toiminnassa käy tutustumassa
Luja HT:n vieraaksi saapui keskiviikkoiltana tuttu ja mieluisa vastustaja VG-62 Naantalista. Tuvantäysi yleisö sai nauttia vauhdikkaasta jääkiekosta täysin siemauksin, vaikka kotijoukkue ei tällä kertaa voittanutkaan.
Luja HT lähti vierasotteluun Kauniaisiin kovin vajaamiehisenä. Yhteensattumien summana oli, että Lujan joukkueen vahvuus oli vain neljätoista kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia kotijoukkueen täyttä miehistöä vastaan.
Maisematiemaraton juostiin Urjalasta Punkalaitumen kautta Huittisiin 13.9. Kuvia juoksijoista lisätty Picasa-verkkoalbumiin.
Luja Ht:n kotisivut eivät näy. Selvitämme ongelmaa ja tiedotamme kun sivut ovat korjattu. Pahoittelemme häiriötä! Terveisin: Luja HT
Turussa 21.9. pidetyssä Tilastopajacupissa voiton ottivat sekä Jouko Mahlamäki 10 000 m:llä (32.40,38) että Waltteri Immonen 100 m:llä. Waltteri juoksi 19-vuotiaiden sarjassa ja jälleen paransi ennätystään (11,30).
Raumalla 16.9. pidetyissä KLL:n Satakunnan piirin yleisurheilukilpailuissa 3-ottelussa Pinja Koivumäki tuli viidenneksi ja Rene Kömi kuudenneksi. 600 m:llä Rene Kömi juoksi viidenneksi ja Jane Aalto kuudenneksi.
Sunnuntain kotiotteluun Luja HT:n vieraaksi saapunut Kirkkonummen Salamat ei säväyttänyt peliesityksellään.
Vermuntilan Tempo HT:n valmentajan rankattua Länsi-Suomessa Luja HT:n lohkon häntäpäähän joukkueeksi oli Lujalla varmasti hieman näyttöhaluja
Vampulan piirikunnallisissa 6.9. lujalaiset menestyivät hyvin. Voiton omissa sarjoissaan nappasivat Janna Häihänen pituudessa ja 40 m:llä, Rene Kömi pituudessa ja 600 m:llä, Eero Tuomola pituudessa ja 60 m:llä, Tuomas Tuomola 40 m:llä ja Veera Matintalo 600 m:llä.
RSS ATOM