uutisarkisto

Lauttakylän Luja järjesti Satakunnan seuracupin toisen osakilpailun Huittisissa 3.8. Tulokset
Lotta-Maria Maine otti kultaa 800 metrin juoksussa Vantaalla 31.7. pidetyissä Nuorten eliittikisoissa. N17-sarjassa juosseen Lotta-Marian aika oli 2.19,92.
Eevi Pohjolainen voitti kultaa 22.7. Harjavallassa pidetyistä 9-13 -vuotiaiden piiriotteluista. Eevin sarja oli T9 ja tuloksena 667. Samassa sarjassa Liina Laine varmisti Lujalle kaksoisvoiton ottamalla hopeaa. Myös Siiri Mäkelä otti hopeaa sarjassa T10.
Pinja Koivumäki oli mukana 22.7. pidetyssä seiväshypyn karsinnassa. Tuloksellaan 3,40 hän oli karsinnan yhdestoista. Loppukilpailu pidettiin seuraavana päivänä. Kalevan Kisat pidettiin 20.-23.7. Seinäjoella.
Sastamalassa 15.7. pidetyissä Nuorten Timanttikisoista Olivia Kärki otti hopeaa T11-sarjan kolmiottelusta ja Aino Eno sijoittui kolmanneksi N19-sarjan 400 metrillä. Laitilassa 16.7. pidetyissä Nuorisokansallisissa Henrik Lehtinen voitti P13-sarjan keihään tuloksella 50,64 ja Eerik Lehtinen sijoittui hopealle P11-sarjan kuulassa.
SM-viestit juostiin 8-9.7. Tampereella Ratinan stadionilla. Lujalta oli mukana joukkueet viidellä eri matkalla. N17-joukkue (Lotta-Maria Maine, Veera Matintalo, Aino Eno) sijoittui yhdeksänneksi 3 x 800 metrin matkalla. Poikien joukkue (Henrik Lehtinen, Elmeri Lehtinen, Frans Hakasuo ja Robert Silenko) sijoittuivat kolmanneksitoista 3 x 800 metrin matkalla.
Virpi Laine nappasi kaksi SM-kultaa ja yhden pronssin Aikuisurheiluliiton Lohjalla 7-9.7. pidetyissä SM-kilpailuissa. Kultamitalit tulivat 100 metrin aitajuoksusta sekä pituudesta N35-sarjassa. Kuulasta hän nappasi pronssimitalin. Sadalla metrillä sijoituksensa oli viides.
Turussa 27.6. pidetyssä kansallisessa Tilastopajacupin toisessa osakilpailussa Eevi Pohjolainen voitti T9 -sarjan keihään tuloksella 14,42. Keihäänheitto olikin lujalaistyttöjen hallinnassa sillä Liina Laine sijoittui samassa sarjassa hopealle. Severi Laine otti pronssia P11-sarjan korkeudessa.
Aino Eno, Aino Lausniemi ja Lotta-Maria Maine ottivat hopeaa N17-sarjassa 3x800 metrin matkalla Tampereella 19.6. pidetyissä Aluemestaruusviesteissä.
Henrik ja Elmeri Lehtinen napsivat mitaleja Turussa 12.6. pidetyissä Paavo Nurmi Junior/Master Gameseissa. Henrik voitti sekä kuulan että pituuden ja Elmeri oli toinen kuulassa ja 60 metrillä P13-sarjassa. Pituudessa Elmeri oli neljäs.