uutisarkisto

Luja HT pelasi viime keskiviikkona kotiottelun Chiefsiä vastaan. Ottelu oli kotijoukkueen komennossa alusta alkaen. Kolmannessa erässä vierailijatkin pääsivät maalien makuun, mutta loppukiri ei auttanut. Luja HT vei ottelun nimiinsä lukemin 8-3 (3-0, 3-0, 2-3).
Huittisten kaupunki palkitsi viime vuonna SM-tasolla menestyneitä yli 17-vuotiaita huittislaisia urheilijoita sekä SM- ja kansallisella tasolla menestyneitä 10-16 -vuotiaita nuoria. Lujalaisista palkituiksi tulivat yleisurheilijat Jouko Mahlamäki ja Pinja Koivumäki. Lujalaisista nuorista palkinnon saivat Aino Eno (yu), Frans Hakasuo (yu), Hermanni Hakasuo (yu), Maria Laineenoja (yu), Elmeri Lehtinen (yu, hiihto), Henrik Lehtinen (yu, hiihto), Verneri Lehtinen (hiihto), Erkka Maine (yu), Lotta-Maria Maine (yu), Tuuli Mäkinen (suunnistus), Jenny Nisu (hiihto), Emmi Pohjolainen (yu, suunnistus), Robert Silenko (yu).
Luja HT matkasi Loimaalle perjantaina Rocketsin vieraaksi. Aiemman kohtaamiset olivat olleet äärimmäisen tiukkoja ja näin oli myös tällä kertaa. Tasaisen väännön jälkeen voiton vei tällä kertaa kotijoukkue Rockets. Niukkamaalinen ottelu päättyi 3-2 (1-0, 0-2, 2-0).
Luja HT:n joulutauko päättyi viime lauantaina ja kotiluolassa vastaan asettui RNK Hoci. Ottelun alussa näytti, että vierasjoukkue yllättää sarjakärjen. Luja HT kiri kuitenkin rinnalle kahden maalin tappioasemasta ja meni myös ohi. Lopulta numerot olivat selvät 8-3 (0-2, 3-0, 5-1).
Vuoden 2015 parhaat yleisurheilijat nimettiin 29.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Juha-Matti Iso-Jaakkola ja parhaaksi naisurheilijaksi Pinja Koivumäki. Paras nuori mies on Hermanni Hakasuo ja paras poika Aleksi Hakanen. Parhaaksi veteraaniksi nimettiin Jouko Mahlamäki ja joukkueeksi P11 -viestijoukkue. Parhaana valmentajatiiminä palkittiin Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.
Viime perjantaina Luja HT kohtasi kotihallissaan EjL:n Eurajoelta. Ottelu oli sarjan kärkikamppailu ja pelin taso oli sen mukaista. Molemmat joukkueet saivat luotua runsaasti maalintekopaikkoja, mutta Luja HT oli tehokkaampi. Lopulta ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 7-3 (2-1, 2-0, 3-2).
Luja HT haki varmat pisteet Tarvasjoelta lukemin 0-11 (0-6, 0-3, 0-2).
Keskiviikkona Luja HT sai vieraakseen Rocketsin Loimaalta. Rockets on noussut Lujan ykköshaastajaksi sarjassa ja ottelusta ennakoitiin tiukkaa. Näin olikin ja lopullinen ratkaisu syntyi aivan ottelun viimeisillä hetkillä. Luja vei lopulta ottelun nimiinsä lukemin 4-3 (0-1, 1-2, 3-0).
Luja HT kävi hakemassa kolme pistettä Raisiosta. Ottelu oli tasainen alusta loppuun, mutta päättyi Luja HT:n voittoon 4-5 (2-1, 2-4, 0-0).
RSS ATOM