uutisarkisto

Siiri Mäkelä juoksi voittajaksi 1000 metrin matkalla 10.6. pidetyissä kansallisissa Parkanon 150-vuotisjuhlakilpailuissa T11-sarjassa. Samalla matkalla Sakari Mäkelä otti hopeaa P9-sarjassa.
Nuorisoyleisurheilun suurtapahtuma Youth Athletic Games (YAG) järjestettiin tänä vuonna 9-11.6. Lahdessa. Henrik Lehtinen sijoittui kolmanneksi P13-sarjan kuulassa ja Lotta-Maria Maine kuudenneksi T15-sarjan 800 metrillä. Olivia Kärki oli seitsemäs T11-sarjan pituudessa.
Uuden LujaLehden digiversio on nyt luettavissa. Klikkaa linkkiä ja lue tuoreimmat kuulumiset seurasta.
Nakkilassa kilpailtiin kansallinen 20. Kirkon vaiheill -kisa sunnuntaina 28.5. Tämä oli monelle yleisurheilijalle myös kilpailukauden avauskilpailu. Lujalaisittain kilpailu meni tosi mainiosti. Tuomisina kisasta oli peräti kahdeksan kultaa, kaksi hopeaa ja kuusi pronssia.
Pm-maastojuoksut kilpailtiin 13.5. Ulvilassa. Elmeri Lehtinen sijoittui toiseksi P13-sarjassa ja Sakari Mäkelä kolmanneksi P9-sarjassa.
Satakunnan avoimet pm-maantiejuoksut juostiin 8.4. Nakkilassa. Eevi Pohjolainen otti voiton T9-sarjassa kilometrin matkalla. Liina Laine oli saman sarjan kolmas. Siiri Mäkelä juoksi viidenneksi T11-sarjassa kahden kilometrin matkalla.
Virpi Laine otteli hienosti saavuttaen kultaa Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallien viisiotteluista N35-sarjassa. Kilpailu pidettiin 2.4. Tampereen Pirkkahallissa.
Virpi Laine edusti Suomea Aikuisurheilijoiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa ja voitti N35-sarjan 60 metrin aidoissa hopeaa ajalla 10,34. Kisat järjestettiin Huddingessa, Ruotsissa 10.-12.3.
Euroopan suurimpiin hallikisoihin kuuluvassa Tampere Junior Indoor Gameseissa (TJIG) Henrik Lehtinen sai kultaa 42,94 metriä kantaneella heitollaan P14-sarjassa. Aino Eno juoksi hopeasijalle N17-sarjan 800 metrillä. Muita palkittavia olivat viidenneksi sijoittunut Eerik Lehtinen P10-sarjan keihäässä ja kuudenneksi hypännyt Olivia Kärki T11-sarjan pituudessa. Lotta-Maria Maine sijoittui kahdeksanneksi T15-sarjan 800 metrillä. Mukana kilpailemassa oli yli 1600 nuorta yleisurheilijaa.
Luja HT ratkaisi sunnuntaina kakkosdivisioonan länsirannikon mestaruuden voittamalla KuKin 5-1 (3-0, 1-1, 1-0)