uutisarkisto

Luja HT kohtasi lauantaina kotihallissaan Salon Kiekkohait. Ottelussa tehtiin maaleja lähinnä erikoistilanteista. Lopulta Luja ratkaisi ottelun kolmannessa erässä ja loppulukemat olivat 5-3 (0-2, 2-0, 3-1).
15-9 -vuotiaiden pm-moniottelut kisattiin 11.9. Punkalaitumella. Kultaa sarjoissaan ottivat Olivia Kärki (T10) ja Siiri Mäkelä (T9). Pronssille sijoittuivat Elle Kariniemi T9-sarjassa ja Elmeri Lehtinen P13-sarjassa.
Vattenfall -seuracupin mega-sarjan finaali pidettiin 3.9. Ikaalisissa. Luja sijoittui tällä kertaa kymmenenneksi. Voiton vei Pyhäselän Urheilijat.
Hermanni Hakasuo kiskaisi 67,25 kantaneella keihäskaarellaan maaotteluvoiton nuorten Suomi-Ruotsi -maaottelussa.
Luja HT:lla on tarve saada uusia juttujen kirjoittajia, että mahdollisimman monesta ottelusta ja uutisesta saataisiin juttuja nettiin ja lehtiin.
Joukolle SM-kultaa (30.8.2016)
Jouko Mahlamäki voitti SAUL:n SM-tiejuoksujen M50-sarjan 10 kilometriä ajalla 34.09. Kilpailu pidettiin Tampereella 28.8.
Hermanni Hakasuo (M17) otti SM-kultaa 71,43 metrin keihäskaarellaan 19-21.8. pidetyissä 17- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailuissa Kajaanissa. Samana viikonloppuna pidettiin myös 15- ja 14 -vuotiaiden SM-kilpailut Hämeenlinnassa. Siellä parhaiten pärjäsivät neljänneksi tulleet Frans Hakasuo (P14) kuulassa ja keihäässä sekä Robert Silenko (P14) 800 metrillä. Seitsemänsiä olivat Lotta-Maria Maine (T14) 800 metrillä ja Aino Eno (T15) 1500 metrin esteissä.
Luja HT on saanut päivitystä valmennusjohtoon ja joukkueeseen on tullut muutamia uusia pelaajia. Lisäksi on sovittuna yksi harjoitusottelu.
Lujalaiset saivat hienon mitalisaaliin Porissa 13-14.8. viileässä ja sateisessa säässä pidetystä piirinhuipentumasta. Piirinmestaruuden ottivat Olivia Kärki, Lilli Virtanen, Nea Peltola, Aino Eno, Henrik Lehtinen, Robert Silenko ja Frans Hakasuo.
Lujan 11-17 -vuotiaiden yleisurheilujoukkue selvitti jälleen tiensä Vattenfall-seuracupin finaaliin. Kesän aikana käydyistä kahdesta osakilpailusta joukkue keräsi yhteensä 22 808 pistettä, mikä oikeuttaa Mega-sarjan neljänteen sijaan. Mega-sarjassa eniten pisteitä keräsi Pyhäselän Urheilijat (27405) ja toiseksi sijoittui Noormarkun Nopsa (26 695). Finaali käydään 15 parhaan joukkueen sekä järjestävän seuran (Ikaalisten Urheilijat) kesken Ikaalisissa 3.9. Finaaliin joukkueet lähtevät nollatilanteesta ja kisaavat päivän aikana pika- ja kestävyysmatkoilla, pika-aidossa, pituudessa, keihäässä, korkeudessa, seipäässä, moukarissa, kuulassa ja kävelyssä sekä sukkulaviestissä. Finaali huipentuu Tampereella järjestettävään Ruotsi-otteluun.