uutisarkisto

Lauttakylän Luja järjestää Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Hämeen piirien yhteiset Aluemestaruusviestit keskusurheilukentällä ke 15.6. klo 18 alkaen. Sarjat ovat 15, 17, 19 ja yleinen. Tervetuloa seuraamaan kisoja!
Jouko Mahlamäki voitti jälleen SM-kultaa Vöyrissä 7.5. juostuissa SAUL:n SM-maastoissa sarjassa M50.
Henrik Lehtinen juoksi piirinmestariksi P12-sarjassa Säkylässä helatorstaina pidetyissä avoimissa Satakunnan mestaruusmaastojuoksuissa. Lotta-Maria Maine (T14) sijoittui hopealle omassa sarjassaan. Siiri Mäkelä, Liina Laine ja Eevi Pohjolainen saavuttivat pronssia T9 -joukkuekilpailuissa.
Jouko Mahlamäki saavutti jälleen SM-kultaa. Tällä kertaa kultamitali tuli Aikuisurheilijoiden puolimaratonin mestaruuskilpailuista M50 -sarjassa ajalla 1,14.22. Kilpailut käytiin 16.4. Jyväskylässä.
Luja HT ja Eurajoen Lätkä tarjosivat huikean jääkiekko-ottelun Huittisten jäähallissa lauantaina. Peli päättyi tasapeliin 4-4 (2-2, 2-0, 0-2) ja toi Luja HT:lle 2-divisioonan länsirannikon lohkon mestaruuden. Ottelun ja kauden parhaana Lujan pelaajana palkittiin Antti Nurminen. Lujan joukkueenjohto kertoi joukkueenjohdon ja seuran päättäneen, ettei Luja HT lähde Suomi-sarjan karsintaan.
Luja HT ja KuKi taistelivat viime viikolla paikasta lohkonsa finaalissa. Ensimmäisen osaottelun voiton Harjavallassa vei Luja HT 2-3 (1-0, 1-1, 0-2). Lauantain vaiherikkaan ottelun kotijoukkue Luja HT voitti lukemin 4-3 (0-1, 3-1, 1-1).
Luja HT kohtasi viikonloppuna playoff-otteluissa Salon Kiekkohait. Ensimmäinen osaottelu pelattiin Salossa perjantaina ja hieman yllättäen ottelu päättyi tasan 3-3 (0-1, 1-2, 2-0). Siitä molemmille yksi piste. Toisessa osaottelussa lauantaina Huittisissa Luja HT otti isännän otteet ja vei pääpiirteissään koko ottelua. Lopputulokseksi tuli 8-1 (2-0, 3-1, 3-0) ja Luja meni jatkoon pistein 3-1.
Luja HT:n ja Kiekkohaiden ensimmäinen Playoff-ottelu päättyi tasatulokseen 3-3 (0-1, 1-2, 2-0).
Jouko Mahlamäki ja Virpi Laine voittivat SM-kultaa 20.-21.2. Tampereen Pirkkahallissa pidetyistä Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallikilpailuista. Jouko voitti M50 -sarjassa sekä 1500 metriä että seuraavana päivänä 3000 metriä. Virpi Laine voitti N35-sarjan 60 metrin aidat. Kuulassa hän oli neljäs ja 60 metrillä yhdeksäs. Tulokset.
Vuoden 2015 Lujalaiseksi on valittu Toivo Immonen. Toivo on toiminut yleisurheilun piirissä jo pitkään. Yleisurheilujaostossa hän on ollut vuodesta 2003 alkaen. Jaoston puheenjohtajana hän ehti toimia viime vuoteen asti yhdeksän vuoden ajan. Hän on ollut Lujan hallituksen jäsenenä tähän mennessä jo kahdentoista vuoden ajan ja oli välillä varapuheenjohtajanakin siellä. Viime vuonna Lujan järjestämissä Nuorten SM-moniotteluissa hän toimi kilpailun johtajana. Tämä oli jo hänen kolmas kertansa SM-tasoisten kisojen kilpailun johtajana. Edellinen Vuoden Lujalainen oli Timo Jokinen.
RSS ATOM