uutisarkisto

Liina Laine oli mukana ainoana lujalaisurheilijana Kankaanpäässä 25.9. pidetyissä PM -maastoissa. Hän juoksi voittajaksi T13 -sarjan 2 kilometrin matkalla.
15 - 9 -vuotiaiden PM -moniottelut pidettiin 19.9. Noormarkussa. Sieltä tuloksena olivat Siiri Mäkelän hopeamitali T14 -sarjan viisiottelusta sekä pronssimitalit Aada Lehtiselle T10-sarjan kolmiottelusta ja Sakari Mäkelälle P13 -sarjan neliottelusta.
Luja voitti Sastamalassa 11.9. pidetyn Ladytriangelin. Minitriangelissa joukkueemme saalisti hopeaa ja Triangelissa jäimme kolmansiksi.
Pinja Koivumäki sijoittui kahdeksanneksi Tampereella viikonloppuna (26.-29.8.) pidetyissä Kalevan Kisoissa. Pinja ylitti 370 seiväshypyn loppukilpailussa. Lauantaina karsinnassa hänen tulosensa oli 367. Salon Vilppaan Wilma Murto voitti kilpailun uudella Suomen ennätyksellä 472.
15 - 9 -v. PM -viestit juostiin 14.8. Parkanossa. Lujalta oli mukana kaksi joukkuetta. T15 -joukkue, Siiri Mäkelä, Olivia Kärki, Ellen Kaasalainen ja Elle Kariniemi, juoksi 4x100 metrillä kolmanneksi. T13 -joukkue, Liina Laine, Heidi Kaunistola, Amanda Koivuranta ja Minttu Suomela olivat 4x100 metrin juoksussa kuudensia.
SAUL:n SM-tiejuoksut pidettiin 14.8. Pyhtäällä. Jouko Mahlamäki juoksi pronssille M55 -sarjan 10 kilometrillä.
Samuel Jalo osallistui Parayleisurheilun SM-kilpailuihin Jyväskylässä 7.8.2021. Samuel sai kolme kultaa (200m, 100m sekä pituus). Sarjassaan T21 M19 ei tällä kertaa ollut muita kisailijoita. Samuel sai tehdä omat suoritukset aikuisten T21-sarjassa, jossa hänen sijoituksensa olivat 200 metrillä ensimmäinen, 100 metrillä toinen ja pituudessa kolmas.
Olivia Kärki voitti kultaa ja pronssia Kokkolassa 6-8. pidetyistä 14-15 -vuotiaiden SM -kilpailuista. 15 -vuotiaiden sarjassa kilpailevan Olivian voittoaika 80 metrin aidoissa oli 11,64. Pituuden tulos 5,40 toi hänelle pronssia. Kokkolassa kilpailemassa olivat myös Elle Kariniemi (T14), joka sijoittui kolmanneksitoista 100 metrillä ja Siiri Mäkelä (T14), joka oli kolmastoista 80 metrin aidoissa ja yhdestoista 800 metrillä. 16-17 -vuotiaiden SM -kilpailut pidettiin samana viikonloppuna Hyvinkäällä. Emmi Pohjolainen oli N17 -sarjan kiekossa neljäs ja kuulassa seitsemäs. Henrik Lehtinen oli M17 -sarjan kuulassa viides ja kiekossa kuudes.
Viikonloppuna 31.7.-1.8. pidettiin 9-15 -vuotiaiden piirinmestaruuskilpailut Sastamalassa. Lujalaiset saalistivat kilpailusta 15 mitalia, joista kuusi oli kultaista, seitsemän hopeaa ja kaksi pronssia. Piirinmestaruuden voittivat Olivia Kärki (T15) 80 metrin aidoista, Siiri Mäkelä (T14) 80 metrin aidoista, korkeudesta ja pituudesta, Aada Lehtinen (T10) 60 metriltä ja Liina Laine (T13) seiväshypystä. Hopeaa saivat Santeri Mäkelä (P10) 1000 metriltä ja kiekosta, Elle Kariniemi (T14) 100 metriltä, Malla Harjunmaa (T14) 2000 metriltä, Siiri 300 metrin aidoista ja Liina 200 metrin aidoista ja 1000 metriltä. Pronssia saivat Sakari Mäkelä (P13) kolmiloikasta ja Samuli Torpo (P9) 1000 metriltä. Liina voitti myös aikaisemmin Noormarkussa pidetyn N17 -sarjan seiväshypyn pm-kilpailun. Vanhempien ikäluokkien avoimet Satakunnan Mestaruuskilpailut pidettiin 20-21.7. Raumalla. Siellä tuplamitalit ottivat Emmi Pohjolainen ja Aleksi Hakanen. Molemmilla lajeina oli kuula ja kiekko. PM-moniottelut pidettiin 19.7. Kankaanpäässä. Siellä Samuli Torpo (P9) otteli hopealle ja Liina Laine (T13) pronssille.