uutisarkisto

Luja HT haki varmat pisteet Tarvasjoelta lukemin 0-11 (0-6, 0-3, 0-2).
Keskiviikkona Luja HT sai vieraakseen Rocketsin Loimaalta. Rockets on noussut Lujan ykköshaastajaksi sarjassa ja ottelusta ennakoitiin tiukkaa. Näin olikin ja lopullinen ratkaisu syntyi aivan ottelun viimeisillä hetkillä. Luja vei lopulta ottelun nimiinsä lukemin 4-3 (0-1, 1-2, 3-0).
Luja HT kävi hakemassa kolme pistettä Raisiosta. Ottelu oli tasainen alusta loppuun, mutta päättyi Luja HT:n voittoon 4-5 (2-1, 2-4, 0-0).
Lujan sivut siirtyivät uudelle alustalle. Ulkoasu on jonkin verran muuttunut ja uusia ominaisuuksia saadaan jatkossa käyttöön. Toivottavasti uudistukset mielyttävät selaajia. Tervetuloa uusille sivuille!
Pyhäinpäivänä pelattiin kiihkeä jääkiekko-ottelu, jossa toisistaan mittaa ottivat naapurit Luja HT ja KK-V. Ottelu säilyi jännittävänä aina kolmannen erän lopulle. Luja HT karisti kokemäkeläiset kannoiltaan ja voitti ottelun lopulta lukemin 14-4 (4-1, 3-1, 7-2).
Perjantaina Huittisten jäähallissa koettiin vauhdikas kiekko-ottelu. Luja HT ja Haka Hockey ottivat toisistaan mittaa tasapäisesti. Ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun Luja HT löysi uuden vaihteen ja meni menojaan. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 10-2 (4-1, 0-1, 6-0).
Luja HT on jatkanut mainioita otteita avausottelun jälkeen. Toisessa ottelussa kaatui vieraissa Loimaan Rockets lukemin 3-4 (0-0, 3-2, 0-2) ja kolmannessa kotona TarU Tarvasjoelta selkeästi 7-0 (5-0, 1-0, 1-0). Viime lauantain ottelussa kotihallissa vieraili turkulainen Chiefs, josta ei myöskään ollut vastusta. Ottelu päättyi lukemiin 9-4 (5-0, 2-2, 2-2).
LLujan naisten futsal-joukkue aloittaa lokakuussa ensimmäisen kautensa maan korkeimmalla sarjatasolla, naisten futsal-liigassa. Ensimmäinen kotipeli on Huhkolinnassa 18.10. ja joukkue toivottaa kaikki katsomaan ja kannustamaan sekä tutustumaan tapahtumarikkaaseen palloilulajiin.
Luja HT kohtasi keskiviikkoiltana kotihallissaan jääkiekon 2-divisioonan avausottelussa joukkueen viime keväänä jatkopeleistä tiputtaneen RNK:n Raisiosta. Suuria tunteenpurkauksia ei ottelussa kuitenkaan päässyt syntymään, kun oikeudenjakajiksi laatikkoon saapuivat porilaiset Jari Levonen ja Ville Suvikas. Paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö saikin nauttia loppuun asti jännittävästä ottelusta, jonka Luja HT lopulta käänsi voitokseen 5 – 3 (1-1;2-1;2-1).
Lauantaina 26.9. klo 11 alkaen on Huhkolinnan pihassa kaupungin järjestämä tapahtuma, jossa mukana ovat poliisi, palokunta ja liikennepuisto. Lauttakylän Lujan yleisurheilu- ja jalkapallojaostot järjestävät urheilukentällä alle kouluikäisten kilpailut, jonka lajeina on temppujuoksurata ja heittokisa. Kisoihin ilmoittautuminen alkaa klo 12 ja kisat alkavat klo 12.30. Kaikki palkitaan. Lujan naisten futsal-liiga -joukkueen pelaajia on myös paikalla pitämässä maksullista pallotutkaa. Paikalla on myös Lujan kioski, jonka tuotto menee jalkapallo- ja yleisurheilunuorille.
RSS ATOM