uutisarkisto

Luja HT:lla oli jälleen kahden ottelun viikko. Keskiviikkona matka suuntasi kohti Poria. Tärkeästä ottelusta olisi pitänyt saada pisteet. Toisin kävi ja Karhu HT voitti ottelun lukemin 2-1 (0-1, 1-0, 1-0). Lauantaina oli jälleen Luja HT:n kotipeli ja vastaan asettui EjL Eurajoelta. Vajaamiehinen eurajokelaisryhmä ei saanut haastettua kotijoukkuetta. Ottelu päättyi suurinumeroisesti 11-3 (3-0 , 3-1 , 5-2).
Luja HT:lla oli viime viikolla kaksi tiukkaa ottelua. Keskiviikkona Harjavallassa KuKi laittoi Luja HT:n ahtaalle ja ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun. Loppulukemat olivat Luja HT:lle voitolliset 2-3 VL (0-0, 2-0, 0-2, 0-0). Lauantaina Luja HT lähti haastamaan lohkon kärjessä olevaa Naantalin VG-62:ta. Ottelu oli tasaista vääntöä, mutta pisteet matkasivat Naantaliin lukemin 0-4 (0-0, 0-3, 0-1).
Luja HT ratkaisi jälleen ottelunsa keskiviikkona heti ensimmäisessä erässä. Sarjan heikoimpiin joukkueisiin kuuluva Chiefs ei voinut vahvemmalleen mitään. Ottelu oli kiekottelua suurimman osan ajasta ja ottelun päätyttyä numerot taululla olivat 4-1 (4-0, 0-0, 0-1).
Pääset osallistumaan G07 ja nuorempien jääkiekkotreeneihin ja sen jälkeen voit jäädä seuraamaan F05-06 Leijonaliiga-ottelua Porin Ässiä vastaan.
Lujan mestarihiihtäjät ratkotaan Kännölän maastossa tiistaina 3.2. klo 18.30 alkaen vapaalla hiihtotekniikalla. Kaikki Lujan jäsenet lapsista aikuisiin mukaan kilpailemaan!!!
Koko kauden alavireisesti pelannut Paimion Haka Hockey ei voinut Luja HT:lle tälläkään kertaa mitään. Ottelu ratkesi jo avauserässä kun Luja HT iski viisi maalia. Loppulukemat ottelussa olivat 1-5 (0-5, 0-0, 1-0).
Viime viikolla Luja HT kohtasi kahdessa ottelussa sarjan häntäpään joukkueet Kiekkohait Salosta ja RNK Hoci Raisiosta. Kiekkohait saapuivat keskiviikkona Huittisiin ja eivät totutusti pystyneet vastaamaan Luja HT:n vauhtiin. Ottelu meni Luja HT:lle suurinumeroisesti 13-0 (3-0, 2-0, 8-0). Lauantaina Luja HT matkasi Raisioon. RNK Hoci piti ottelun melko tasaisena. Luja HT:n maalin teon onnistuminen kuitenkin ratkaisi ottelun ja pisteet matkasivat Huittisiin lukemin 1-6 (1-1, 0-3, 0-2).
Luja HT kohtasi ensimmäisessä pelissään joulutauon jälkeen Loimaan Rocketsin. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Rockets oli voittanut tasaisen ottelun voittolaukauskilpailun jälkeen, joten ilmassa oli revanssin tuntua. Ottelun aikana loimaalaisilla oli omat etsikkoaikansa, joita he eivät pystyneet hyödyntämään. Luja vei ottelun lopulta reilulla maalierolla 7 – 2 (3-1;1-0;3-1).
Vuoden 2014 Lujalaiseksi valittiin Timo Jokinen. Hän on monien talkoiden lisäksi hoitanut erinomaisesti ennen kaikkea ajanoton ja tulospalvelun jo monien vuosien ajan. Hän on hoitanut niin yleisurheilun kuin hiihdon SM-, kansallisten ym. kisojen tulospalvelun rautaisella ammattitaidolla. Hän on auttanut myös naapuriseuroja näissä tehtävissä. Timo kuuluu Lujan hiihtojaostoon. Vuoden 2013 Lujalainen oli Matti Nurminen.
Luja HT:lla oli syyskauden päätteeksi viime viikolla kaksi ottelua. Keskiviikkona kotiottelussa vastaan asettui Karhu HT. Luja HT punnersi lopulta voiton ottelusta lukemin 3-1 (1-0, 0-0, 2-1). Lauantaina Luja HT matkasi Eurajoelle. Edellisen kohtaamisen voittanut EjL ei pystynyt jatkamaan voittoputkeaan ja Luja HT voitti ottelun lukemin 2-5 (1-2, 0-2, 1-1).
RSS ATOM