uutisarkisto

Luja HT ratkaisi jälleen ottelunsa keskiviikkona heti ensimmäisessä erässä. Sarjan heikoimpiin joukkueisiin kuuluva Chiefs ei voinut vahvemmalleen mitään. Ottelu oli kiekottelua suurimman osan ajasta ja ottelun päätyttyä numerot taululla olivat 4-1 (4-0, 0-0, 0-1).
Pääset osallistumaan G07 ja nuorempien jääkiekkotreeneihin ja sen jälkeen voit jäädä seuraamaan F05-06 Leijonaliiga-ottelua Porin Ässiä vastaan.
Lujan mestarihiihtäjät ratkotaan Kännölän maastossa tiistaina 3.2. klo 18.30 alkaen vapaalla hiihtotekniikalla. Kaikki Lujan jäsenet lapsista aikuisiin mukaan kilpailemaan!!!
Koko kauden alavireisesti pelannut Paimion Haka Hockey ei voinut Luja HT:lle tälläkään kertaa mitään. Ottelu ratkesi jo avauserässä kun Luja HT iski viisi maalia. Loppulukemat ottelussa olivat 1-5 (0-5, 0-0, 1-0).
Viime viikolla Luja HT kohtasi kahdessa ottelussa sarjan häntäpään joukkueet Kiekkohait Salosta ja RNK Hoci Raisiosta. Kiekkohait saapuivat keskiviikkona Huittisiin ja eivät totutusti pystyneet vastaamaan Luja HT:n vauhtiin. Ottelu meni Luja HT:lle suurinumeroisesti 13-0 (3-0, 2-0, 8-0). Lauantaina Luja HT matkasi Raisioon. RNK Hoci piti ottelun melko tasaisena. Luja HT:n maalin teon onnistuminen kuitenkin ratkaisi ottelun ja pisteet matkasivat Huittisiin lukemin 1-6 (1-1, 0-3, 0-2).
Luja HT kohtasi ensimmäisessä pelissään joulutauon jälkeen Loimaan Rocketsin. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Rockets oli voittanut tasaisen ottelun voittolaukauskilpailun jälkeen, joten ilmassa oli revanssin tuntua. Ottelun aikana loimaalaisilla oli omat etsikkoaikansa, joita he eivät pystyneet hyödyntämään. Luja vei ottelun lopulta reilulla maalierolla 7 – 2 (3-1;1-0;3-1).
Vuoden 2014 Lujalaiseksi valittiin Timo Jokinen. Hän on monien talkoiden lisäksi hoitanut erinomaisesti ennen kaikkea ajanoton ja tulospalvelun jo monien vuosien ajan. Hän on hoitanut niin yleisurheilun kuin hiihdon SM-, kansallisten ym. kisojen tulospalvelun rautaisella ammattitaidolla. Hän on auttanut myös naapuriseuroja näissä tehtävissä. Timo kuuluu Lujan hiihtojaostoon. Vuoden 2013 Lujalainen oli Matti Nurminen.
Luja HT:lla oli syyskauden päätteeksi viime viikolla kaksi ottelua. Keskiviikkona kotiottelussa vastaan asettui Karhu HT. Luja HT punnersi lopulta voiton ottelusta lukemin 3-1 (1-0, 0-0, 2-1). Lauantaina Luja HT matkasi Eurajoelle. Edellisen kohtaamisen voittanut EjL ei pystynyt jatkamaan voittoputkeaan ja Luja HT voitti ottelun lukemin 2-5 (1-2, 0-2, 1-1).
Huittisten kaupunki palkitsi 11.12. järjestetyssä tilaisuudessa vuonna 2014 menestyneitä huittislaisia urheilijoita. Lujalaisista yli 17-vuotiaista yleisurheilijoista palkittiin Jouko Mahlamäki ja Jere Salo. Myös SM- ja kansallisella tasolla menestyneet 10-16 -vuotiaat urheilijat palkittiin. Lujalaisista nuorista yleisurheilijoista palkinnon saivat Pinja Koivumäki, Aino Eno, Maria Laineenoja, Oskari Kärki, Joona Mäntylä, Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen, Frans Hakasuo, Emmi Pohjolainen ja Lotta-Maria Maine. Hiihdossa menestyneitä olivat Erkka Maine, Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen ja Emmi Pohjolainen. Suunnistajista palkittiin Tuuli Mäkinen, Frans Seppälä, Alvar Seppälä ja Emmi Pohjolainen.
Luja HT:lla oli kahden ottelun viikko. Keskiviikkona kotiottelussa se hankki tiukaksi menneestä ottelusta kolme pistettä, kun vastassa oli KuKi. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 4-3 (1-0, 2-1, 1-2). Sarjataulukon kannalta erittäin tärkeä vierasottelu oli perjantaina VG-62:ta vastaan. Sarjakärki oli kuitenkin selvästi vahvempi lukemin 11-5 (5-0, 3-4, 3-1).
RSS ATOM