uutisarkisto

Luja HT:lla oli kahden vierasottelun jälkeen kahden kotiottelun viikko viime viikolla. Keskiviikkona vastassa oli RNK Hoci Raisiosta ja lauantaina Haka Hockey Paimiosta. RNK laittoi kampoihin ottelun alussa, mutta Luja HT vei ottelun nimiinsä lukemin 7-2 (1-1, 3-1, 3-0). Lauantain ottelu oli jo päättynyt ennen kuin se ehti edes alkaa. Vastustajan selkäranka katkesi jo ensimmäisessä erässä ja Luja HT voitti ottelun suurinumeroisesti 13-1 (5-0, 1-0, 7-1).
Lauttakylän Lujan jalkapallojaosto palkitsi päätöstilaisuudessaan kauden 2014 parhaita pelaajia. Vuoden jalkapalloilijaksi valittiin naisjoukkueen Marjukka Lehto.
Viime kaudella 3-divisioonassa pelannut EjL yllätti huittislaisen kiekkoyleisön. Luja HT pystyi vain näennäisesti hallitsemaan peliä. Toisen erän parempi viimeistely siivitti eurajokelaiset selvään voittoon lukemin 5-8 (3-4, 0-2, 2-2).
Luja HT kohtasi viime lauantaina Porin Astora Areenalla Karhu HT:n. Ottelusta odotettiin tiukkaa. Karhu HT oli tasapisteissä Luja HT:n kanssa ennen ottelua. Luja HT vei kuitenkin ottelun nimiinsä selvin lukemin 1-5 (1-1, 0-3, 0-1).
Luja HT:n vastuuvalmentaja Juha Tynkkynen kuvasi yhdellä painokelvottomalla sanalla tuntemuksiaan ottelun Luja HT – Naantalin VG-62 päätyttyä. Joukkue oli edeltävän viikon käynyt läpi pelitapaa, jolla naantalilaisilta piti napata kolme pistettä, mutta vielä tällä erää vastustaja oli parempi. Tasaisen ottelun voittomaali syntyi vasta viimeisen vitosen alettua. Luja HT – VG-62 (0-0;2-2;1-3)
Veteraanien SM-maratonilla Kankaanpäässä 19.10. Jouko Mahlamäki voitti M45-sarjan maratonin. Hänen aikansa 2.36,56 oli koko kilpailun ylivoimaisesti paras.
Luja HT vieraili viime viikon torstaina ”paikallispelin” merkeissä Harjavallassa KuKin vieraana. Kolmannen erän maalit ratkaisivat ottelun Lujalle 7-4 (1-3, 3-1, 3-0).
Luja HT matkasi viime keskiviikkona kohtaamaan paikallisen Haka Hockeyn ja lauantaina vuorossa oli kotipeli turkulaista Chiefsiä vastaan. Täydet kuusi pistettä otteluista varmasti lämmittävät kannattajien mieltä, mutta pelillinen esitys etenkin kotiottelussa jättää paljon toivomisen varaa. Haka Hockey – Luja HT 3 – 6 (3-2;0-3;0-1) ja Luja HT - Chiefs 5 – 3 (1-2;3-0;1-1)
Joukolle SM-voitto (21.9.2014)
Suomen Aikuisurheiluliiton SM-maantiejuoksuissa Tampereella 14.9. Jouko Mahlamäki voitti M45-sarjan 10 km. Hänen aikansa oli 33.34,0. Katja Kojo juoksi neljänneksi N40-sarjan 10 km:llä. Hänen aikansa oli 41.56,6.
Lauttakylän Luja järjesti tänä vuonna Huittisissa perinteisen kolmen naapuriseuran seuraottelun 20.9. Luja otti miesten Triangeli-voiton selvällä piste-erolla (Luja 79 p., VsV 62 p., KK-V 26 p.) Myös naiset voittivat Lady-Triangelin, mutta niukasti (Luja 70 p., KK-V 69 p., VsV 54 p.). Nuorten Minitriangelivoitto meni Vammalaan Lujan jäädessä toiseksi (VsV 190 p., Luja 159 p., KK-V 138 p.).