uutisarkisto

Lauttakylän Luja järjesti Huittisissa 20.9. Maantiekävelyn aluekilpailut. Lujan Jenniina Suontausta käveli toiseksi N17-sarjan 5 kilometrillä. Hänen aikansa oli 39.46.
Luja HT:n ensimmäinen sarjaottelu oli varjo hieman nihkeistä harjoitusotteluista. Vastassa ollut Kiekkohait ei saanut pidettyä kotijoukkuetta kurissa kuin ensimmäisen erän. Toisessa erässä tutut pelaajat laittoivat verkot heilumaan ja ottelu ratkesi varhaisessa vaiheessa. Lopulta ottelu päättyi Luja HT:n maalijuhliin 14-4 (2-1, 7-1, 5-2).
18. Maisematiemaraton juostiin Huittisissa 13.9. N40-sarjan puolimaratonin voittaja oli Terhi Matintalo ajalla 1.42,43. Varttimaratonilla Aino Eno oli kuudes, Joona Mäntylä 8. ja Robert Silenko 15. Minimaratonilla 5-vuotiaiden 0,46 km:n matkalla toiseksi juoksivat Roma Laamanen ja Helmi Hovilehto. 7-vuotiaiden 2 km:lla toiselle sijalle juoksivat Eerik Lehtinen ja Eevi Pohjolainen ja kolmanneksi Liina Laine. 9-vuotiaissa toisena olivat Reiko Lipp ja Viivi Hovilehto. 11-sarjassa Henrik Lehtinen ja 13-sarjassa Lotta-Maria Maine olivat kolmansia.
Sastamalassa 7.9. pidetyissä 9-13 -vuotiaiden piiriotteluissa Henrik Lehtinen voitti P10-neliottelun pistein 1196. Eerik Lehtinen oli kuudes P9-neliottelussa. Samana päivänä pidetyssä kansallisessa Tilastopajacup VI:ssa sijoittuivat Robert Silenko pituudessa ja Frans Hakasuo kiekossa viidenneksi. Emmi Pohjolainen juoksi 1000 m:llä kahdeksanneksi.
Luja Hockey Teamin kausi alkaa uuden valmentajan ja uusien pelaajavahvistusten voimin. Joukkueen ensimmäinen peli nähdään Huittisissa 19. syyskuuta, josta sarja saa alkunsa. Tuolloin vastassa on Kiekkohait Salosta.
Katso Anu Heinonen-Seppälän ottamia kuvia SM19-kilpailuista
Lauttakylän Lujan joukkue sijoittui hienosti yhdeksänneksi Mega-sarjan Vattenfall-finaalissa, joka järjestettiin Vihdissä 30.8. Noormarkun Nopsa voitti Mega-sarjan. Lujalaisjoukkueesta parhaiten menestyivät lajissaan toiseksi tulleet Henrik Lehtinen P11-sarjan keihäässä tuloksella 36,49, Marika Haavisto T15-kuulassa tuloksella 10,27 ja Lauri Ruohomaa P13-sarjan korkeudessa tuloksella 145. Henrik palkittiin myös joukkueen tsempparina.
Lähitapiola-liigan pelien yhteydessä pidetään kaikille avoin kirpputori keskusurheilukentän katsomossa tai sateen sattuessa Huhkolinnan eteisessä. Mahdollisuus päästä eroon turhista välineistä tai löytää sopivat tulevaan kauteen! Ei ennakkoilmottautumisia eikä pöytämaksuja!
SM17/16-kilpailut käytiin Kotkassa 22.-24.8. Pinja Koivumäki otti hienosti SM-pronssia N16-sarjan seipäässä. Hyppytulos jaetulla pronssisijalla oli 340, joka sivusi Pinjan omaa ennätystä.
Aleksi SM-neljäs (25.8.2014)
Raisiossa käytiin SM15/14-kilpailut 22.-24.8. Aleksi Hakanen hyppäsi P14-sarjassa korkeutta 170 ja sijoittui neljänneksi. 3-loikassa hän oli 8. tuloksella 11,49. Veera Matintalo oli T14-sarjan korkeudessa 10. hyppytuloksellaan 148. Marika Haavisto työnsi kuulaa T15-sarjassa 10,36 sijoittuen yhdenneksitoista. Kiekossa hänen sijoituksensa oli 16. tuloksella 26,42.