uutisarkisto

Espoo Challenge Tähtikisoissa 17.8. Jere Salo heitti keihästä 65,29 ja sijoittui viidenneksi. Voiton vei Ari Mannio tuloksella 81,25. Urjalan Syyskansallisissa 19.8. Jere Salon keihäs kantoi 66,66. Sijoitus oli kolmas.
Sastamalassa 16.8. järjestetyissä nuorisokansallisissa Nuorten Timanttikisoissa Olivia Kärki voitti T9-sarjan 3-ottelun pistein 642. Elmeri Lehtinen voitti P11-sarjan 1000 m aikaan 3.25,79. Hopeaa ottivat Jenny Nisu kuulassa, Frans Hakasuo keihäässä, Lauri Ruohomaa korkeudessa ja Joona Mäntylä 1000 m:llä. Pronssia ottivat Aino Eno 1000 m:llä ja Oskari Kärki 200 m:llä.
Turussa pidettiin 13.8. kansallinen Tilastopajacupin 4. osakilpailu. Frans Hakasuo heitti keihästä toiseksi pisimmälle P13-sarjassa. Hänen tuloksensa oli 40,46.
Jyväskylässä käytiin 22-vuotiaiden SM-kilpailut 9.-10.8. Lujan Jere Salo otti pronssia keihäänheitossa 69,89 kantaneella tuloksellaan.
Jyväskylässä 9.-10.8. pidetyissä Aikuisurheilun SM-kilpailuissa Jouko Mahlamäki voitti sekä 5000 m:n että 10 000 m:n matkat. Voittoajat olivat 15.59,68 sekä 32.57,04. Jouko kilpaili M45-sarjassa.
Noormarkussa 9.8. pidetyissä 9-15 -vuotiaiden piirihuipentumaotteluissa Henrik Lehtinen voitti P10-sarjan 3-ottelun. Ottelupisteitä kertyi 856. Elmeri Lehtinen oli saman sarjan kolmas pistein 788. T10-sarjan Emmi Pohjolainen oli neljäs.
Lauttakylän Lujan 90-vuotisjuhlia vietettiin Huhkolinnassa 9.8. Juhlassa jaettiin huomionosoituksia uusille kunniajäsenille sekä muille seurassa pitkään toimineille.
SM19 (11.8.2014)
Lauttakylän Luja järjesti SM19-kilpailut 9.-10.8. Huittisissa. Kisat sujuivat hienosti. Kiitos kaikille toimitsijoille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille, urheilijoille ja yleisölle!
Eurassa 9.8. kisatuissa am-pitkän matkan kisoissa Alvar Seppälä sijoittui pronssille H12-sarjassa. Lasse Varjonen sijoittui H50-sarjan kärkeen ja Jukka Keskitalo H55-sarjan hopealle.
Kalevan kisoissa Kuopiossa 2.8. Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 110 m aidoissa sijalle 10. Hänen aikansa oli 15,12. Jere Salo heitti keihästä 13. sijalle. Hänen heittonsa kantoi 69,84.