uutisarkisto

Järjestävinä seuroina ovat yhteistyössä LOIMAAN JANKKO, LAUTTAKYLÄN LUJA JA RASTI-88.
Jouko Mahlamäki voitti kultaa M55-sarjassa Suomen Aikuisurheiluliiton SM-maastomestaruuskisoissa 15.5. Vihdissä. Hänen aikansa kuuden kilometrin matkalla oli 21.18.57. Heikki Salo oli neljäs M80-sarjassa kahden kilometrin kisassa.
Henrik Lehtinen voitti kuulantyönnön hopeamitalin M17 -sarjassa Tampereella 26-28.2. pidetyissä nuorten SM-hallikisoissa. Aleksi Hakanen (M22) oli viides pituudessa. Robert Silenkon (M19) matkoina olivat 60 m ja 200 metriä.
Seiväshyppääjä Pinja Koivumäki nappasi pronssia tuloksella 382 Jyväskylässä 20.-21.2. pidetyistä SM-hallikilpailuista.
Vuoden 2020 parhaat yleisurheilijat ja muut toimijat palkittiin 29.11. Brewer's Pubissa pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi urheilijaksi valittiin Lotta-Maria Maine. Parhaiksi nuoriksi valittiin Olivia Kärki ja Henrik Lehtinen sekä paraurheilija Samuel Jalo. Paras poika on Eerik Lehtinen ja tyttö Elle Kariniemi. Parhaaksi aikuisurheilijaksi valittiin Jouko Mahlamäki ja valmentajaksi Kari-Pekka Lax. Menestyjinä palkittiin Siiri Mäkelä ja Liina Laine sekä SM-menestyjinä Pinja Koivumäki, Emmi Pohjolainen ja Robert Silenko. Kannustuspalkinnon sai Aada Lehtinen. LadyTriangelin paras pistenainen oli Pinja Koivumäki. Myös urheilukouluohjaajia Virpi Lainetta ja Sanna Mäkelää muistettiin tilaisuudessa.
Lotta-Maria Maine (N19) voitti hopeaa SM-maastoissa. Samassa sarjassa juoksivat myös Aino Eno ja Tuuli Mäkinen. Yhdessä he voittivat myös joukkuehopean. Matkana oli 4 km. Tuukka Mäkinen (M22) juoksi 6 km -matkalla yhdeksänneksi. Kilpailu pidettiin 27.9. Kurikassa.
PM-maastot juostiin 20.9. Raumalla. Jouko Mahlamäki juoksi toiseksi miesten kuuden kilometrin matkalla. Samoin hopeasijalle sijoittui Liina Laine T12 -sarjassa. Inari Harjunmaa juoksi kolmanneksi N17 -sarjassa kuten myös Siiri Mäkelä T13 -sarjassa. Sakari Mäkelä (P12) oli neljäs ja Santeri Mäkelä (P9) viides.
Perinteiset Triangelit järjestettiin tänä vuonna Huittisissa 19.9.. Luja otti miesten Triangeli-voiton selvällä piste-erolla (Luja 65 p. VsV 33 p. KK-V 19 p.) Naiset voittivat Lady-triangelin yhtä selvästi (Luja 80 p., VsV 53 p., KK-V 19 p.) Minitriangelissa VsV vei voiton ja Luja jäi hopeasijalle. (VsV 213 p., Luja 123 p., KK-V 37 p.)
Porissa 9.9. pidetyissä 15-9 -vuotiaiden PM-moniotteluissa Siiri Mäkelä otti T13 -sarjan neliottelun mestaruuden. Hopeasijalle T12 -sarjassa otteli Liina Laine ja P12 -sarjassa pronssille Sakari Mäkelä. Santeri Mäkelä oli yhdestoista P9-sarjassa.
Samuel Jalo voitti kolme Suomen mestaruutta Turussa 29. – 30.8. pidetyissä Parayleisurheilun SM-kilpailuissa. Kultamitalit tulivat T21 luokan M19 -sarjassa pituudesta sekä 100 m ja 200 m juoksuista. 200 metrin juoksussa hän teki myös sarjansa Suomen ennätyksen.