uutisarkisto

Luja HT nukkui pari yötä kunnolla heikosti sujuneen FPS-pelin jälkeen ja matkusti sunnuntaina Jyväskylään kohtaamaan Diskoksen. Tavoitteena oli ennen kaikkea varmistaa kakkossija sarjassa. Nyt valmistautuminen oli kunnossa ja Luja HT voitti ottelun ennen kaikkea vahvan toisen erän pelaamisellaan. Diskos taipui lopulta selvin numeroin 3 – 6 (1-0;0-4;2-2).
SM-keihään talvimestaruuskilpailuissa Mustasaaressa 2.3. Jere Salo otti SM-hopeaa M22-sarjassa. Heittotulos oli 63,98, joka syntyi viimeisellä heitolla.
uja HT kohtasi sarjan neljänneksi viimeisessä ottelussa perjantaina Forssan Palloseuran Forssassa. Edellisessä ottelussa Luja HT oli napannut FPS:ltä sen ainoan tähän mennessä menettämän pisteen ja odotukset olivat jälleen korkealla. Toisin kävi. Lujan valmentaja Janne Laukkanen vertasi ottelua ”isät vastaan pojat -peliksi” – niin murskaavan ylivoimainen FPS oli. FPS – Luja HT (5-1;4-0;2-0).
Viikonloppuna pidetyissä sprinttien ja KLL:n Suomen Mestaruus hiihdoissa Saana Kankaanpää vastasi Lujan hienosta menestyksestä jälleen. Saana voitti sunnuntaina N18 3km matkalla pronssia. Myös Pihla Kankaanpää, Linda Vahela ja Aaron Bondfolk hiihtivät hienosti viikonloppuna.
Porissa 23.2. pidetyissä SM-kiekonheiton talvimestaruuskilpailuissa Daniel Ivanoff oli neljäs 17-vuotiaiden sarjassa. Hänen kiekkonsa kantoi 42,86. Myöhemmin vielä samana päivänä Nuorten SM-halleissa Tampereella Daniel oli kuulassa kuudes tuloksella 14,80. Annukka Oinonen oli kuulassa 18. tuloksella 10,63.
Rankassa kelissä ja maastossa Saana sijoittui hienosti yhdeksänneksi
Naiset saivat hopeaa joukkueella Saana, Sanna ja Pihla. T10 ja T12 saavuttivat hienosti neljännen sijan kisassaan
Olli pm-mestariksi, Jenny, Emmi ja Elmeri junnucupin osakilpailuvoittoon! Joonalle, Aaronille ja Pihlalle pm-hopeaa ja Lindalle pm-pronssia.
SM-hallikisat pidettiin Jyväskylässä 16.-17.2. Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 60 metrin aidoissa viidenneksi. Hänen aikansa oli 8,39. Kisoissa pikajuoksuissa nähtiin useita hylkäyksiä vilppilähtöjen takia.
Luja HT:n valmentajan Janne Laukkasen kasvot loistivat kuin Naantalin aurinko ottelun jälkeen. Vieraaksi Huittisiin saapunut sarjakolmonen naantalilainen VG-62 joutui sellaisen jyrän alle, että se säilyy mielissä varmasti pitkään. Peli päättyi todellisuudessa hieman toisen erän puolivälin jälkeen Lujan tehtyä 6-0 osuman. Lopputulos 7 – 0 (3-0;3-0;1-0) osoittaa kotijoukkueen ylivoimaisuutta.
RSS ATOM