uutisarkisto

Avoimet Satakunnan piirihallit pidettiin 23.3. Karhuhallissa. Marika Haavisto voitti kuulan tuloksella 10,54. Julia Kaasalainen oli mitaleilla kahdella juoksumatkalla, 600 m:llä hän oli toinen ajalla 2.35,15 ja 40 m:llä kolmas ajalla 7,73. Janna Häihänen otti hopeaa 60 m:llä ajalla 8,56 ja Jenni Häihänen 40 m:llä ajalla 7,09. Frans Hakasuo otti hopeaa kuulassa tuloksella 8,98. Pronssia ottivat Jenniina Suontausta 1000 m:llä (3.51,59) ja Fanni Kaasalainen 60 m:llä (8,64).
Luja HT nukkui pari yötä kunnolla heikosti sujuneen FPS-pelin jälkeen ja matkusti sunnuntaina Jyväskylään kohtaamaan Diskoksen. Tavoitteena oli ennen kaikkea varmistaa kakkossija sarjassa. Nyt valmistautuminen oli kunnossa ja Luja HT voitti ottelun ennen kaikkea vahvan toisen erän pelaamisellaan. Diskos taipui lopulta selvin numeroin 3 – 6 (1-0;0-4;2-2).
Saana taisteli itselleen jälleen kaksi sm-mitalia. Nyt Taivalkoskella vapaan 5km:llä ja perinteisen 10km:llä
Osanottajamäärältään Suomen suurin nuorten hallikilpailu, Tampere Junior Indoor Games, käytiin Pirkkahallissa 9.-10.3. Pinja Koivumäki voitti 15-vuotiaiden tyttöjen keihään tuloksella 37,76. Frans Hakasuo otti hopeaa kahdessa P11-sarjan lajissa: keihäässä (34,52) ja kuulassa (9,16). Hermanni Hakasuo otti niinikään hopeaa P14-sarjan keihäässä tuloksella 47,89. Lisäksi Pinja oli seipäässä seitsemäs tuloksella 275 ja Marika Haavisto T14-kuulassa yhdeksäs tuloksella 9,30.
Luja HT kohtasi Suomi-sarjan alemman jatkonsarjan kahdessa viimeisessä pelissä ensin lauantaina Pirkkalan Pingviinit ja sunnuntaina kotiottelussa Karhu HT:n. Sijoituksen kannalta otteluiden lopputuloksella ei ollut merkitystä, mutta keskiviikkona alkavan jatkosarjan kannalta oli. Pirkkalan Pingviinit pelasivat loistavan ottelun ja nappasivat Lujalta täyden pistepotin maalein 5 – 0 (2-0;0-0;3-0), mutta Karhu HT:stä ei ollut Lujan kaatajaksi. Luja HT voitti ottelun 11 – 4 (2-0;3-1;6-3).
Vuoden 2012 parhaat lujalaiset palkittiin 4.3. Säästöpankilla. Lujan parhaana palkittiin Jenni Höylänen. Paras mies oli Juha-Matti Iso-Jaakkola, paras nuori mies Jere Salo, paras nuori nainen Linda Vahela, paras poika Frans Hakasuo ja paras tyttö Pinja Koivumäki. Vuoden veteraaniurheilija oli Jouko Mahlamäki, vuoden valmentaja Jyrki Välkkynen, vuoden joukkueseura-aktiivi Taina Mäkinen ja vuoden yksilöseura-aktiivi Jari Maine. Vuoden joukkueena palkittiin T00-jalkapallojoukkue.
Luja HT nukkui pari yötä kunnolla heikosti sujuneen FPS-pelin jälkeen ja matkusti sunnuntaina Jyväskylään kohtaamaan Diskoksen. Tavoitteena oli ennen kaikkea varmistaa kakkossija sarjassa. Nyt valmistautuminen oli kunnossa ja Luja HT voitti ottelun ennen kaikkea vahvan toisen erän pelaamisellaan. Diskos taipui lopulta selvin numeroin 3 – 6 (1-0;0-4;2-2).
SM-keihään talvimestaruuskilpailuissa Mustasaaressa 2.3. Jere Salo otti SM-hopeaa M22-sarjassa. Heittotulos oli 63,98, joka syntyi viimeisellä heitolla.
uja HT kohtasi sarjan neljänneksi viimeisessä ottelussa perjantaina Forssan Palloseuran Forssassa. Edellisessä ottelussa Luja HT oli napannut FPS:ltä sen ainoan tähän mennessä menettämän pisteen ja odotukset olivat jälleen korkealla. Toisin kävi. Lujan valmentaja Janne Laukkanen vertasi ottelua ”isät vastaan pojat -peliksi” – niin murskaavan ylivoimainen FPS oli. FPS – Luja HT (5-1;4-0;2-0).
Viikonloppuna pidetyissä sprinttien ja KLL:n Suomen Mestaruus hiihdoissa Saana Kankaanpää vastasi Lujan hienosta menestyksestä jälleen. Saana voitti sunnuntaina N18 3km matkalla pronssia. Myös Pihla Kankaanpää, Linda Vahela ja Aaron Bondfolk hiihtivät hienosti viikonloppuna.
RSS ATOM