uutisarkisto

Seppo Välimäki nuorisokansallisissa Noormarkussa 13.7. Janna Häihänen sai 3 mitalia. Hän voitti 60 m ajalla 8,49. Pituudessa ja kuulassa hän oli kolmas tuloksin 4,28 ja 9,15. Erkka Maine heitti junnukeihästä 24,97, jolla tuli hopeasija.
Daniel Ivanoff osallistui 11.7. Donetskissa, Ukrainassa, pidettäviin 17-vuotiaiden MM-kilpailuihin. Karsinnassa hän heitti 5 kilon moukarilla oman ennätyksensä 71,10 jatkopaikan jäädessä vain 42 sentin päähän. Karsintarajan läpäisi 13 heittäjää, joista parhaiten heitti Etelä-Afrikan Tsepang Makhethe 74,97. Danielin lopullinen sijoitus oli hienosti 16.
Turussa 9.7. pidetyssä Tilastopajacupin kolmannessa osakilpailussa Oskari Kärki voitti sekä pituuden että 1000 m. Pituutta hän hyppäsi 4,35 ja juoksuaika oli 3.13,11. Lisäksi hän oli 60 m aidoissa toinen ajalla 10,63. Tilastopajan neljännessä osakilpailussa hän oli viides 200 m aidoissa ajalla 35,55.
Parkanossa 6.7. pidetyissä 9-13 -vuotiaiden Sisuotteluissa Henrik Lehtinen oli toinen 9-vuotiaiden 4-ottelussa pistein 816. Junnukeihäässä hän oli paras tuloksella 26,94. Elmeri Lehtinen oli saman sarjan kolmas pistein 805. Hän juoksi 800 m nopeimmin, aikaan 2.49,08. Erkka Maine oli kuudes. 11-vuotiaiden sarjan 4-ottelussa Lotta-Maria Maine oli viides.
Karnevaalit (1.7.2013)
Yleisurheilun eri lajien karnevaalit pidettiin 27.-30.6. Karnevaalikilpailuissa Frans Hakasuo voitti sekä kuulan että kiekon. Daniel Ivanoff voitti moukarin.
Tuuli Mäkinen ja Iina Pohjolainen sijoittuivat kansallisessa Kukkosuunnistus-kilpailussa D12TR-sarjassa toiseksi ja kolmanneksi. Sastamalassa Felt-iltapikakilpailussa Jussi Seppälä oli H35-sarjan kolmas, Frans Seppälä H12-sarjan kolmas ja Terhi Matintalo D40-sarjan kolmas. Lisäksi Oravacupissa Kankaanpäässä Alvar Seppälä oli H11TR-sarjan kolmas.
Juhannusaattona Somerolla pidetyissä Nuorten kansallisissa juhannuskisoissa Erkka Maine voitti 9-vuotiaiden junnukeihään tuloksella 23,64. 40 m:llä hän oli toinen. Lotta-Maria Maine oli kahdeksas 150 m:llä.
Juhannusaattona nuorisokansallisessa Ikaalisten Juhannuskisassa Elmeri Lehtinen voitti 9-vuotiaiden 1000m. Hänen aikansa oli 3.39,60. Marika Haavisto oli 15-vuotiaiden kuulassa kolmas tuloksella 10,61.
Nurmijärvellä 18.6. pidetyissä Nuorten Eliittikisoissa 17-vuotias Daniel Ivanoff voitti moukarin tuloksella 70,33. Samalla MM-kisaraja ylittyi yli metrillä!
Kansallisissa Pyrinnön otteluissa Tampereella 16.6. Pinja Koivumäki voitti 15-vuotiaiden tyttöjen 5-ottelun pistein 1708. Parhaiten häneltä sujui keihäänheitto tuloksella 39,15. Korkeutta hän hyppäsi 141 ja pituutta 4,47. Nuorisokansallisessa Kultakeskus Junior Gamesissa Hämeenlinnassa 2.6. Oskari Kärki juoksi kolmanneksi sekä 150m:llä että 600 m:llä.