uutisarkisto

Frans Hakasuo tuli hopealle P11-vuotiaiden kuulassa Helsingin eläintarhankentällä omalla ennätyksellään 9,77m. Frans otti myös hienosti kahdeksannen sijan vuotta vanhempien, P12-sarjan, keihäässä, tehden oman ennätyksen 35,45m. Hermanni Hakasuo heitti keihästä P14-sarjassa neljänneksi tehden myös kauden kärkituloksensa 48,68m.
Paavo Nurmi Gamesissa Turussa 16.6. Petteri Lax hyppäsi tuloksen 726. Sijoitus oli kuudes.
Daniel Ivanoff voitti moukarin Porissa 5.6. pidetyissä Nuorten Eliittikisoissa. Hänen tuloksensa oli 68,55. Helsingissä 9.6. pidetyissä nuorisokansallisissa Kisiskisoissa hän oli toinen tuloksella 68,72.
8.6. käytiin Kankaanpäässä 9-15 -vuotiaiden piirinmestaruusottelut. Jenni Häihänen oli toinen 9-vuotiaiden 3-ottelussa pistein 544. Paras laji oli 40 m, jonka hän voitti ajalla 7,16. Muista lujalaisista Pinja Koivumäki oli neljäs; Veera Matintalo, Annika Savolainen ja Elmeri Lehtinen viidensiä ja Emmi Pohjolainen kymmenes.
Tuuli Mäkinen voitti aluemestaruuden suunnistuksen am-keskimatkoilla Ulvilassa 4.6.2013. Tuulin mestaruuden lisäksi lujalaiset suunnistivat 5 mitalia.
Kansallisessa 1. Tilastopajacupissa Turussa 28.5. Daniel Ivanoff voitti 17-vuotiaiden sarjan moukarin. Hänen tuloksensa oli 68,19.
Lujalaisnuoret tekivät kauden yleisurheilukisojen avauksen Nakkilan urheilukentällä 26.5. pidetyissä nuorisokansallisissa 16. Kirkon vaiheill`-kisoissa. Erkka Maine voitti 9-vuotiaiden junnukeihään tuloksella 24,02. Hopeaa ottivat Jenni Häihänen pituudessa ja Emmi Pohjolainen junnukeihäässä. Pronssia sai Elmeri Lehtinen sekä 150 m:llä että pituudessa, Jenni 150 m:llä, Nuutti Murtojärvi 1000 m:llä sekä Henrik Lehtinen junnukeihäässä.
Kati Yli-Sipilä suunnisti sunnuntaina suunnistuksen Sm-erikoispitkän matkan kisassa kuudenneksi. D40-sarjan naisilla matkaa oli taitettavana 10,3 km Anttolan metsissä.
Joukolle SM-kultaa (17.5.2013)
Jouko Mahlamäki voitti Veteraanien SM-maastot Vantaalla 11.5. Hänen aikansa 45-vuotiaiden sarjassa 6 kilometrin matkalla oli 19,38. Nuoremmissa sarjoissa vain yksi juoksi Joukoa sekunnin nopeammin.
Porissa 4.5. juostuissa Piirinmestaruusmaastoissa neljänneksi sijoittuivat Henrik Lehtinen P9-sarjan 1 kilometrin matkalla ajalla 3.58, Joona Mäntylä P12-sarjan 2 km:llä ajalla 5.40 sekä Jouko Mahlamäki 6 km:llä ajalla 15.19. Veera Matintalo ja Emmi Pohjolainen olivat kuudensia, Lotta-Maria Maine seitsemäs ja Erkka Maine 13.