uutisarkisto

Tampereella pidettiin 16.2. Avoimet Pirkanmaan 17-19-22 v. Hallikisat. Daniel Ivanoff otti hopeaa 17-vuotiaiden kuulassa tuloksella 15,86. Annukka Oinonen oli samanikäisten naisten kuulassa kahdeksas tuloksella 10,47. Pinja Koivumäki otti pronssia seipäässä N19-sarjassa. Hänen tuloksensa oli 280.
Turussa 16.2. pidetyssä kansallisessa Juniorihallikisassa Fanni Kaasalainen juoksi T15-sarjan 60 m:llä neljänneksi. Hänen aikansa oli 8,53. Aino Eno oli T13-sarjan 800 m:llä kymmenes ajalla 3.00,04.
JÄSENMAKSUPOSTITUKSESSA TAPAHTUNAAN VIRHEEN VUOKSI JÄSENMAKSU TULEE MAKSAA TILILLE IBAN FI98 4456 0010 0103 96 LASKUSSA TULEE MAINITA MYÖS VIITENUMERO Mikäli ette halua olla Lauttakylän Lujan Jäsen, jättäessänne laskun maksamatta, tietonne poistuu Lujan jäsenrekisteristä. Terveisin! Lauttakylän Luja ry: hallitus
D-tyttöjen joukkue voitti jälleen Satakunnan piirinmestaruuden erittäin tiukassa sarjassa. Luja ja Porilainen MuSa päätyivät samaan pistemäärään, joten mestaruuden ratkaisi keskenään pelattu ottelu, jonka Luja voitti 3-1. Myös Lujan maaliero oli koko sarjan paras.
Tähtien kisat pidettiin Tampereella 3.2. Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 60 m aidoissa jaetulle viidennelle sijalle. Hänen aikansa oli 8.20.
Avoimet Satakunnan hallimestaruuskilpailut pidettiin Karhuhallissa 9.2. Espoon Tapioista Lujaan vuoden alussa siirtynyt Daniel Ivanoff voitti 17-vuotiaiden kuulan. Hänen työntönsä kantoi 15,46. Kiekossa hän oli kolmas tuloksella 43,87. Helsingin Kisa-Veikoista niinikään Lujaan tänä vuonna siirtynyt Annukka Oinonen oli 17-vuotiaiden kuulassa kuudes. Hänen tuloksensa oli 10,52.
Leikkimailmaiässä ei vielä palkita piirinmestareita eikä joukkueita laiteta muutenkaan järjestykseen, mutta P02-joukkueen peleissä on tällä kaudella näkynyt iloista ja vahvaa tekemistä.
P99/00 joukkue voitti Satakunnan piirinmestaruuden erittäin tiukassa kisassa. Pori Jazz ja LLuja P99/00 -joukkueilla oli sama pistemäärä, joten mestaruuden ratkaisi keskenään pelattu ottelu, jonka LLuja oli voittanut. Myös maaliero oli LLujan joukkueen eduksi.
Lujan asema sarjakakkosena FPS:n takana vahvistui, kun joukkue voitti molemmat viikonloppuna pelaamansa ottelut. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä sen rutiinitason pelaaminen, jonka avulla se voittaa heikommat vastustajat hieman heikommallakin peliesityksellä.
Viime perjantaina Luja HT kohtasi Naantalissa VG-62:n. Edellisessä kohtaamisessa VG nappasi jatkoajalla lisäpisteen mukaansa Huittista ja nyt HT:n tavoitteena oli hakea pisteet kotiin. Lauantaina Huittisiin saapui jyväskyläläinen Diskos, joka janosi Luja HT:n päänahkaa hävittyään karvaasti edellisen pelin. Luja HT on oppinut luottamaan omaan pelitapaansa ja vaikka joukkue joutuikin luovuttamaan jälleen yhden lisäpisteen voittolaukauskisan jälkeen VG:lle, ei Diskos saanut armoa.
RSS ATOM