uutisarkisto

Lujan vuoden parhaat yleisurheilijat ja muut yleisurheilun parissa ansioituneet henkilöt palkittiin kaupungintalolla 28.11. Paras yleisurheilija Juha-Matti Iso-Jaakkola; paras veteraani Jouko Mahlamäki; paras nuori Jere Salo; paras tyttö Pinja Koivumäki; paras poika Frans Hakasuo; paras valmentaja Kari-Pekka Lax; paras viestijoukkue Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen, Erkka Maine ja Nuutti Murtojärvi; nuoret SM-kisaosallistujat Pinja Koivumäki, Annika Savolainen ja Heidi Savolainen; kannustuspalkinnot (sijoitus kolmen parhaan joukkoon pm- tai kansallisissa kisoissa): Marika Haavisto, Hermanni Hakasuo, Janna Häihänen, Jenni Häihänen, Iida-Maria Ivanoff, Fanni Kaasalainen, Julia Kaasalainen, Elle Kariniemi, Olivia Kärki, Oskari Kärki, Maria Laineenoja, Eerik Lehtinen, Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen, Erkka Maine, Lotta-Maria Maine, Veera Matintalo, Nuutti Murtojärvi, Aili Mäkelä, Joona Mäntylä, Lauri Ruohomaa, Annika Savolainen, Heidi Savolainen ja Jenniina Suontausta; Kunniakierroskerääjä Erkki Lindgren; yhteistyö Lujan kanssa Timo Jokinen, Paula Järvi ja Jyrki Välkkynen; urheilukouluvetäjät Helena Kaasalainen, Riina Kokkonen, Iiris Kultavirta, Riina Kultavirta, Jari Maine ja Heidi Mäkinen
Porissa 24.11. pidetyissä kansallisissa Avoimissa Hallikisoissa Janna Häihänen juoksi toiseksi 60 m aidoissa aikaan 10,56. Sileällä 60 m:llä hän oli kolmas ajalla 8,69. Jenni Häihänen oli neljäs 40 m:llä aikaan 7,27.
un alkusarjaa on jäljellä vain kaksi ottelua, Luja HT nousi sarjataulukossa toiseksi voittamalla kuluneella viikolla jälleen molemmat vastustajansa. Keskiviikkona Huittisiin saapunut turkulainen Chiefs taipui lukemin 4 – 1 (1-0;1-1;2-0) ja lauantaina Luja HT matkasi kohtaamaan naantalilaisen armonlaakson joukkueen VG-62:n. Kova vastustaja sytytti jälleen Luja HT:n pelaajat ja ottelu oli kuin toisinto Karhu HT kohtaamisesta. VG:lle ei annettu edes mahdollisuutta ja Luja vei pisteet maalein 1 – 7 (1-2;0-2;0-3).
Onneksi Luja HT:n pelaajien asenne pelaamiseen oli kunnossa, sillä nyt toisen ottelunsa Jääkotkien kokoonpanossa pelannut maalivahti Anssi Mäki-Rekola teki ottelusta vaikean. Luja hallitsi ottelua alusta asti, mutta harvoin maalivahdin torjuntaprosentti on 93,1 hänen torjuttuaan 54 laukausta ja päästettyään neljä maalia.
Luja HT kohtasi keskiviikko-iltana kotihallissaan lohkonsa sarjajohtajan Karhu HT:n Porista. Ottelusta odotettiin kahden kovatasoisen joukkueen tiukkaa kohtaamista, mutta Lujan ylivoima oli murskaavaa. Porilaisia vietiin kuin litran mittaa ja ottelu päättyi lukemiin 8 – 1 (3-0;2-0;3-1).
Heikot vastustajat aiheuttavat ongelmia Luja HT kohtasi viikon aikana kaksi lohkon heikompiin kuuluvaa joukkuetta ja voitti odotetusti molemmat. Aihetta suureen riemuun ei kuitenkaan ole, koska vastustajien epäurheilijamaisen pelaaminen ja tuomareiden heikon tason seurauksena Luja menettää tärkeitä pelaajiaan. Keskiviikkona Luja voitti kotonaan Harjavallan Kuparikiekon 8 – 2 (3-1;3-1;2-0) ja lauantai-iltana Kupittaalla Turun Kisa-Veikot 1 – 5 (0-2;0-1;1-2).
Lujan jääkiekon edustusjoukkueen ongelmana on koko alkukauden ollut pelaamisen tason vaihtelu. Sarjan kärkijoukkueiden kohtaamisissa peli on ollut uomissaan, mutta häntäpään joukkueita vastaan kompuroidaan. Viime keskiviikon kotiottelussa Luja HT joutui nöyrtymään 3 – 5 (1-2;2-2;0-1) Kaarinan Kiekko-Pojille, mutta kävi hakemassa lauantai-iltana Raision Nuorisokiekolta pisteet maalein 1 – 6 (0-3;1-0;0-3).
Revanssin makua! (29.10.2012)
Luja HT kohtasi perjantai-illan ottelussaan Rocketsin Loimaalla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Lujan sarja-avauksessa päättyi kaikkien hämmästykseksi loimaalaisen voittoon, mutta nyt Luja HT ei antanut siihen mitään mahdollisuutta. Ottelu päättyi 1 – 5 (1-4;0-1;0-0).
Luja HT kohtasi viime viikon otteluissaan kaksi hyvän maalivahdin omaavaa joukkuetta. Keskiviikkona pelatussa kotiottelussa vastaan asettui tuttu ja vaarallinen Vermuntilan Tempo HT ja lauantaina Luja matkusti Paraisille kohtaamaan paikallisen ParSportin. Tuloksena oli voitto ja tappio, mutta on todella vaikeaa ymmärtää tappiota sarjan peränpitäjälle ParSportille. Lopputulokset olivat Luja HT – VTHT 7 – 4 (0-1;3-2;4-1) ja ParSport – Luja HT 5 – 4 (0-1;4-2;1-1).
Luja HT pelasi jälleen viikon aikana kaksi ottelua. Keskiviikko-iltana joukkue pelasi vierasottelun turkulaista Chiefsiä vastaan ja sunnuntai iltapäivän kotiottelussa vastaan asettui aina vaarallinen Naantalin VG-62. Edellisviikon tapaan sarjapisteisiin kertyi kahdella voitolla viisi pistettä, sillä Armonlaakson joukkue onnistui nipistämään Lujalta pisteen. Ottelu Turussa päättyi 4 – 9 (2-3;2-2;0-4) ja kotiottelu tiukkaakin tiukemman väännön jälkeen 5 – 4 (1-1;1-2;2-1;1-0).
RSS ATOM