uutisarkisto

un alkusarjaa on jäljellä vain kaksi ottelua, Luja HT nousi sarjataulukossa toiseksi voittamalla kuluneella viikolla jälleen molemmat vastustajansa. Keskiviikkona Huittisiin saapunut turkulainen Chiefs taipui lukemin 4 – 1 (1-0;1-1;2-0) ja lauantaina Luja HT matkasi kohtaamaan naantalilaisen armonlaakson joukkueen VG-62:n. Kova vastustaja sytytti jälleen Luja HT:n pelaajat ja ottelu oli kuin toisinto Karhu HT kohtaamisesta. VG:lle ei annettu edes mahdollisuutta ja Luja vei pisteet maalein 1 – 7 (1-2;0-2;0-3).
Onneksi Luja HT:n pelaajien asenne pelaamiseen oli kunnossa, sillä nyt toisen ottelunsa Jääkotkien kokoonpanossa pelannut maalivahti Anssi Mäki-Rekola teki ottelusta vaikean. Luja hallitsi ottelua alusta asti, mutta harvoin maalivahdin torjuntaprosentti on 93,1 hänen torjuttuaan 54 laukausta ja päästettyään neljä maalia.
Luja HT kohtasi keskiviikko-iltana kotihallissaan lohkonsa sarjajohtajan Karhu HT:n Porista. Ottelusta odotettiin kahden kovatasoisen joukkueen tiukkaa kohtaamista, mutta Lujan ylivoima oli murskaavaa. Porilaisia vietiin kuin litran mittaa ja ottelu päättyi lukemiin 8 – 1 (3-0;2-0;3-1).
Heikot vastustajat aiheuttavat ongelmia Luja HT kohtasi viikon aikana kaksi lohkon heikompiin kuuluvaa joukkuetta ja voitti odotetusti molemmat. Aihetta suureen riemuun ei kuitenkaan ole, koska vastustajien epäurheilijamaisen pelaaminen ja tuomareiden heikon tason seurauksena Luja menettää tärkeitä pelaajiaan. Keskiviikkona Luja voitti kotonaan Harjavallan Kuparikiekon 8 – 2 (3-1;3-1;2-0) ja lauantai-iltana Kupittaalla Turun Kisa-Veikot 1 – 5 (0-2;0-1;1-2).
Lujan jääkiekon edustusjoukkueen ongelmana on koko alkukauden ollut pelaamisen tason vaihtelu. Sarjan kärkijoukkueiden kohtaamisissa peli on ollut uomissaan, mutta häntäpään joukkueita vastaan kompuroidaan. Viime keskiviikon kotiottelussa Luja HT joutui nöyrtymään 3 – 5 (1-2;2-2;0-1) Kaarinan Kiekko-Pojille, mutta kävi hakemassa lauantai-iltana Raision Nuorisokiekolta pisteet maalein 1 – 6 (0-3;1-0;0-3).
Revanssin makua! (29.10.2012)
Luja HT kohtasi perjantai-illan ottelussaan Rocketsin Loimaalla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Lujan sarja-avauksessa päättyi kaikkien hämmästykseksi loimaalaisen voittoon, mutta nyt Luja HT ei antanut siihen mitään mahdollisuutta. Ottelu päättyi 1 – 5 (1-4;0-1;0-0).
Luja HT kohtasi viime viikon otteluissaan kaksi hyvän maalivahdin omaavaa joukkuetta. Keskiviikkona pelatussa kotiottelussa vastaan asettui tuttu ja vaarallinen Vermuntilan Tempo HT ja lauantaina Luja matkusti Paraisille kohtaamaan paikallisen ParSportin. Tuloksena oli voitto ja tappio, mutta on todella vaikeaa ymmärtää tappiota sarjan peränpitäjälle ParSportille. Lopputulokset olivat Luja HT – VTHT 7 – 4 (0-1;3-2;4-1) ja ParSport – Luja HT 5 – 4 (0-1;4-2;1-1).
Luja HT pelasi jälleen viikon aikana kaksi ottelua. Keskiviikko-iltana joukkue pelasi vierasottelun turkulaista Chiefsiä vastaan ja sunnuntai iltapäivän kotiottelussa vastaan asettui aina vaarallinen Naantalin VG-62. Edellisviikon tapaan sarjapisteisiin kertyi kahdella voitolla viisi pistettä, sillä Armonlaakson joukkue onnistui nipistämään Lujalta pisteen. Ottelu Turussa päättyi 4 – 9 (2-3;2-2;0-4) ja kotiottelu tiukkaakin tiukemman väännön jälkeen 5 – 4 (1-1;1-2;2-1;1-0).
Joukolle SM-kultaa (18.9.2012)
Veteraanien SM-maantiejuoksut pidettiin Eurassa 9.9. Jouko Mahlamäki voitti ylivoimaisesti 10 kilometrin matkan M45-sarjassa ajalla 32,23. Hänen aikansa oli myös kaikkien sarjojen paras.
Lujan D-tytöt voittivat tänään Satakunnan piirinmestaruus kultaa, jalkapallon 7V7 sarjassa. Yhdestätoista pelaamastaan pelistä, tytöt voittivat yhdeksän. Tämä riitti mestaruuteen tasapisteissä MuSan kanssa maalieron turvin. Myös keskinäinen peli voitettiin maalein 3 - 1
RSS ATOM