uutisarkisto

Perinteinen kolmen seuran seuraottelu pidettiin tänä vuonna Kokemäellä 9.9. VsV katkaisi Lujan voittoputken voittaen nyt kaikki sarjat Lujan ollessa toinen. 7-13 -vuotiaiden Minitriangelissa VsV voitti pistein 183, Lujan saadessa pisteitä 156 ja KK-V:n 153. Toista kertaa järjestetyssä Lady-Triangelissakin Lujan naiset joutuivat tällä kertaa luovuttamaan voiton tiukan pistekamppailun jälkeen. VsV sai 88, Luja 85 ja KK-V 17 pistettä. Miesten Triangelissa VsV voitti pistein 80, Luja oli toinen 53 pisteellä ja KK-V kolmas 45 pisteellä.
Maisematiemaraton (11.9.2012)
16. Maisematiemaraton juostiin 8.9. sateessa ja vastatuulessa, eikä rakeiltakaan vältytty. Maraton-tapahtumassa oli kuitenkin vajaa 300 osanottajaa.
Raisiossa pidettiin 7.-9.9. SM-moniottelut. T14-sarjan 5-ottelussa Annika Savolainen oli 25. pistein 1620. Pinja Koivumäki oli 37. pistein 1053. Joukkuekilpailussa tytöt olivat sijalla 10.
Kansallisissa XX Hervannan juhlakilpailuissa Tampereella 2.9. Elmeri Lehtinen voitti 1000 m. Hänen aikansa oli 3.48,76. Henrik Lehtinen oli kolmas sekä junnukeihäässä tuloksella 21,41 että 40 m:llä aikaan 7,19. Samana päivänä kansallisessa Tilastopajacup V:ssa Jere Salo heitti keihästä 63,10 ja sijoittui toiseksi.
Sastamalassa juostiin 9-15 -vuotiaiden piirinmestaruusviestit 27.8. Lujalaiset ottivat hienosti 10 piirinmestaruusmitalia. Voiton otti P9-sarjan pojat 4x400m:llä (Erkka Maine, Henrik Lehtinen, Elmeri Lehtinen, Nuutti Murtojärvi), P11-sarjan pojat 4x600m:llä ( Robert Silenko, Lauri Ruohomaa, Matias Kylväjä, Joona Mäntylä) sekä T13-sarjan tytöt 4x100m:llä (Veera Matintalo, Fanni Kaasalainen, Marika Haavisto, Janna Häihänen)
Kansallisissa Varstakisoissa Urjalassa 26.8. Jere Salo voitti 22-vuotiaiden miesten sarjan keihään tuloksella 66,26. Henrik Lehtinen oli kolmas pituudessa tuloksella 3,28. Elmeri Lehtinen oli 40 m:llä neljäs ja Henrik viides.
Kalevan kisat pidettiin Lahdessa 23.-26.8. Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 110 m aidat aikaan 14,96. Hän sijoittui yhdeksänneksi alkuerissä jääden kolmen sadasosan päähän finaalipaikasta.
Nuorisokansallisissa Tyttö- ja poikaolympialaisissa Kokemäellä 22.8. Veera Matintalo otti tuplavoiton. Korkeudessa hän hyppäsi 140 ja juoksi 1000 m aikaan 3.33,41. Voiton ottivat myös Joona Mäntylä 1000 m:llä (3.35,91), Heidi Savolainen korkeudessa (140) ja Henrik Lehtinen junnukeihäässä (22,66). 9-vuotiaiden sarjan junnukeihäässä Luja otti kolmoisvoiton, koska Erkka Maine oli toinen ja Elmeri Lehtinen kolmas. Elmeri oli myös toinen 40 m:llä ja Henrik kolmas. Annika Savolainen oli korkeudessa toinen ja Eerik Lehtinen pallossa kolmas.
Pinja SM-kuudes (19.8.2012)
15- ja 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa Vaasassa 17.-19.8. Pinja Koivumäki sijoittui kuudenneksi seipäässä. Hän hyppäsi 270. Korkeudessa hän hyppäsi tuloksella 143 sijalle 23. Annika Savolainen hyppäsi saman tuloksen ja sijoittui sijalle 17. Joukkuekilpailussa tytöt olivat neljänsiä. Samana viikonloppuna 17- ja 16-vuotiaiden SM-kilpailussa Espoossa Heidi Savolainen oli korkeudessa yhdeksäs hypättyään tuloksen 145.
Mikkelissä pidettiin 11.-12.8. 22-vuotiaiden SM-kilpailut. Juha-Matti Iso-Jaakkola otti SM-hopeaa 110 m aidoissa. Hänen aikansa oli 14,92. Jere Salo oli kuudes keihäässä 66,77 metriä kantaneella tuloksellaan.