uutisarkisto

Viikonloppuna käydyissä 17-22 -vuotiaiden hallimestaruuskisoissa Jyväskylässä voitti vasta 15-vuotias Waltteri Immonen 17-vuotiaiden sarjan! SM-kultamitali tuli 60 m:llä ajalla 7,18, joka on hänen uusi ennätyksensä.
Tampereella 27.2. käydyissä Tähtien kisoissa hyppäsi Petteri Lax oman halliennätyksensä 789. Kisassa hän oli kakkonen etelä-afrikkalaisen Mokoenan jälkeen. Suunta on kohti kahdeksaa metriä.
Satakunnan Kansan Junior/seura-cupia on hiihdetty kolme osakilpailua ja LLuja johtaa seura-cupia upeasti. Ero toisena olevaan VsV:n on 60 pistettä!
Sisäratojen SM-kilpailuissa Joensuussa Petteri Lax leiskautti voittohypyn ennätystuloksellaan 786, joka on Suomen hallitilastoissa kaikkien aikojen viidenneksi pisin hyppy!!!
LLujan Jenni Höylänen voitti upeasti Suomen mestaruuden nuorten SM-hiihdoissa sprintissä! Jenni oli nopein jo karsinnassa, sekä voitti myös alku- ja välierät.
Hiihtokoulussa piti olla alkuperäisen suunnitelman mukaan torstaina 21.2. hiihtoretki, mutta se joudutaan perumaan heikon lumitilanteen takia. Tällä viikolla EI siis ole hiihtokoulua!
Oletko kiinnostunut suunnistuksesta? Haluatko kokeilla jotain todella ikimuistoista? Olisiko sinusta vahvistus Lujan suunnistusjoukkueille? Eikä haittaa, vaikka et olisi huippusuunnistaja sillä joukkueisiin mahtuvat kaikentasoiset suunnistajat.
HUOM! Ensi sunnuntain 24.2. junnucup siirtyy pidettäväksi Punkalaitumella. Lujalaisille EI järjestetä Punkalaitumelle linja-autokuljetusta! Jos jollain on ongelmia kyydin kanssa, ota yhteys Sauliin.
Waltteri Immonen juoksi 17.2. Turussa Maarian Mahdin Maljasprintissä 60 m:llä B-finaalin voittoon sivuten ennätystään 7,28. Tasaisilla juoksuillaan Waltteri oli 17-vuotiaiden nopein.
Satakunnan alueen Hopeasompa-mestaruuksista hiihdettiin Vammalassa 17.2. Lujan hiihtäjät olivat mainiossa vauhdissa.
RSS ATOM