uutisarkisto

Turussa 5.6. pidetyssä kansallisessa Tilastopajacup II:ssa Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 110 m aidoissa kolmanneksi. Hänen aikansa oli 14,77.
Nuorisokansallisissa 15. Kirkon vaiheill`-kisoissa Nakkilassa 27.5. Janna Häihänen voitti 60 m aidat aikaan 11,11. Pituudessa hän hyppäsi toiseksi tuloksella 4,21. Oskari Kärki juoksi 200 m:llä toiseksi aikaan 31,06. Lotta-Maria Maine oli kolmas 1000 m:llä (4.16,07), samoin Erkka Maine pituudessa (2,89).
Jenniina Suontausta voitti Nakkilassa 24.5. pidettyjen pm-kävelyiden 12-vuotiaiden sarjan. Hänen aikansa 2000 m:llä oli 14.31,1. Joona Mäntylä oli kolmas 11-vuotiaiden sarjan 1000 m:llä ajalla 6.26,3. Samoin 12-vuotias Oskari Kärki käveli kolmanneksi, aikaan 14.32,4.
Sastamalassa 5.5. pidetyissä piirihuipentumamaastoissa Oskari Kärki juoksi toiseksi P12-sarjassa 2 kilometrin matkan aikaan 7.41. Elmeri Lehtinen oli kolmas P9-sarjan 1 kilometrillä ajalla 4.34. Joukkuekilpailussa T12-sarjan tytöt Veera Matintalo, Aili Mäkelä ja Jenniina Suontausta tulivat toiseksi.
Avoimissa piirinmestaruussisulisähalleissa Nastolassa 1.4. Marika Haavisto työnsi kuulaa 10,27, jolla hän sijoittui toiseksi 13-vuotiaiden sarjassa. 60 metrin juoksussa hän oli viides.
LLujan viime vuoden parhaat palkittiin 26.3. Säästöpankilla. Palkitut: Lujan paras Petteri Lax; paras nainen Jenni Höylänen; paras nuori mies Waltteri Immonen; paras nuori nainen Linda Vahela; paras poika Hermanni Hakasuo; paras tyttö Janna Häihänen; vuoden veteraaniurheilija Jouko Mahlamäki; vuoden valmentaja Jyrki Välkkynen; vuoden joukkueseura-aktiivi Susanna Honkavuo; vuoden yksilöseura-aktiivi Antti Hirvineva; vuoden joukkue naisten jalkapallojoukkue
Luja HT kohtasi kuluneella viikolla Suomi-sarjan jatkokarsinnoissa Nokian Pyryn kahdesti. Pyry sijoittui lohkossaan neljänneksi ja joutui karsijan paikalle. Lohkon viides ja kuudes Karhu HT Porista ja Heinolan Kiekko jatkavat automaattisesti 2-divisioonassa. Molemmille joukkueille palkintona karsintasarjan voitosta oli siis varmistunut paikka Suomi-sarjassa ensi syksynä.
Avoimissa Satakunnan piirihalleissa Porissa 24.3. Jenni Häihänen otti tuplavoiton juoksumatkoilla. 40 m hän juoksi aikaan 7,39 ja 600 m aikaan 2.23,45. Marika Haavisto otti toisen sijan sekä kiekossa (28,36) että kuulassa (9,20). Toiseksi tulivat myös Olivia Kärki 600 m:llä (2.24,92), Fanni Kaasalainen 60 m:llä (8,83) ja Pinja Koivumäki seipäässä (230). Veera Matintalo hyppäsi korkeutta 130 sijoittuen kolmannelle sijalle.
Luja HT kohtasi kuluneen viikon aikana kolmesti Ikurin Vireen, kun joukkueet kamppailivat 2-divisioonan lohkovoitosta. Ottelusarjan panoksena oli myös jatkopelit kohti Suomi-sarjaa. Luja HT selvisi Play Offsien ensimmäisestä ottelusarjasta helposti, sillä Valkeakosken Kiekko-Ahmat ei pystynyt tarjoamaan Lujalle todellista vastusta. Ikurin Vire on keväällä pelannut peli peliltä paremmin ja nyt odotettavissa olikin kunnon hokia.
Nuorten kansainväliset hallikisat Tampere Junior Indoor Gamesit pidettiin Pirkkahallissa 10.-11.3. Näissä Suomen suurimmissa hallikisoissa oli noin 1200 osanottajaa. Annika Savolainen hyppäsi 14-vuotiaiden sarjassa korkeudessa toiseksi. Hänen ylittämänsä korkeus oli 152. Veera Matintalon 12-vuotiaiden sarjassa heittämä keihästulos 26,89 kantoi kuudennelle sijalle. Lisäksi lujalaisista kymmenen parhaan joukkoon pääsivät 10-vuotias Frans Hakasuo kuulassa sijalle 9 (7,53) sekä 13-vuotias Marika Haavisto 14-vuotiaiden sarjan kiekossa 10. sijalle (22,79).