uutisarkisto

Tampereella 15.1 pidetyissä Hippo-halleissa Marika Haavisto voitti kuulan tuloksella 10,66. Osanottajia 13-vuotiaiden sarjassa oli 30. Fanni Kaasalainen pinkoi 60 m:llä viidenneksi tuloksella 8,84. Tässä sarjassa oli 55 osanottajaa. Fanni hyppäsi pituudessa tuloksella 4,08 kuudenneksi. Janna Häihänen oli kuudes 60 m aidoissa. Hänen aikansa oli 12,12,.
Luja HT kohtasi lauantaina kolmen viikon joulutauon jälkeen Huittisiin saapuneen Oriveden Fortunan. Luja HT on harjoitellut tiiviisti väliajan ja se näkyi joukkueen pelissä. Vaikka Lujan maalinteko ei aivan heti onnistunutkaan, oli joukkueiden tasoero selkeä ja voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä ensimmäisten peliminuuttien jälkeen. Luja voitti ottelun näytöstyyliin 6 – 1 (0-1;2-0:4-0).
Luja HT kohtasi lauantai-iltapäivällä sarjajohdossa olleen Ruoveden Seurakunnan Atleettien joukkueen. Edellisessä kohtaamisessa Luja HT murskasi vastustajan, mutta nyt lähtökohdat olivat toisenlaiset. RuoSKa on saanut pelinsä paranemaan ja Lujalla on pientä pelaajapulaa - etenkin pakistossa. Luja HT olikin jo melkoisessa ahdinkossa, mutta onnistui kääntämään pelin lopulta 4 – 6 (2-0;1-3;1-3) voitoksi.
Vain kolme kentällistä jalkeille saanut Luja HT kohtasi lauantai-iltana Tesoman jäähallissa Ikurin Vireen. Vireen joukkueessa pelaa kokeneita tamperelaisen jääkiekkokoulun läpikäyneitä pelaajia Ville ”Esan veli” Keskinen mukaan lukien, mutta tällä kertaa Lujan HT:n rutiinisuoritus riitti tuomaan pisteen kotiin lukemin 2 – 5 (0-0;1-2;1-3).
Piirikunnallisissa Tonttukisoissa Turussa 11.12. Veera Matintalo työnsi kuulaa 8,46 sijoittuen sijalle 11. Pituudessa ja 200 m:llä hän oli 14. Kilpailijoita 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa oli jopa 60.
Luja HT pelasi lauantaina viikonlopun toisen kotiottelunsa. Kotijoukkuetta verotti usean aloituskentällisiin kuuluvan pelaajan poissaolo syystä tai toisesta ja kun vastustaja oli entuudestaan tuntematon, oli ottelusta odotettavissa vaikea. Luja HT voitti rikkonaisen ottelun lopulta lukemin 5 – 3 (0-1;4-0;1-2).
Luja HT kohtasi perjantai-illan jääkiekko-ottelussa täyden halliyleisön edessä naapurikaupungin ylpeyden VaPSin. Edellisessä ottelussa alkusarjassa VaPS sinnitteli kaksi erää Lujaa vastaan pitäen pelin jännittävänä. Nyt peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä, kun Lujan pelaajat pääsivät pitkän tauon jälkeen nauttimaan pelistä muutenkin kuin harjoituksissa. Tyrvääläisryhmä kaatui selkeästi 8 – 3 (3-1;4-1;1-1).
Turussa 26.11. pidetyissä piirikunnallisissa Palkintokeskuksen kinkkukisoissa Marika Haavisto oli kolmas kuulassa. Hän työnsi 10,33.
Tämän vuoden parhaat yleisurheilijat ja muut yleisurheilussa toimivat palkittiin 20.11.
Karhuhallissa 19.11. pidetyissä piirikunnallisissa Syyshalleissa Marika Haavisto työnsi kuulaa 10,54 sijoittuen toiseksi. Janna Häihänen juoksi 60 m aikaan 9,13 ollen kolmas.
RSS ATOM