uutisarkisto

Panoksena nousu (13.12.2009)
Luja HT kohtasi syyskauden viimeisissä otteluissaan Suomi-sarjaan ylempään loppusarjaan havittelevat joukkueet KJT Tuuskin ja HC Keski-Uusimaan. Tuuskilla oli mahdollisuus nousta jopa sarjakärkeen ja siten saavuttaa suoraan paikka lohkovoittajana. HCK sen sijaan halusi varmistaa sijoituksensa sarjakolmosena ja siten saada mahdollisuus ristiinkarsintojen kautta. Luja HT ei siis saanut mitään armoa viimeisiin otteluihinsa.
Lujan miehet voittivat FC Ulvilan lukemin 5-1. FC Ulvila rikkoi peliä kaiken aikaa, mutta lujalaisten meno oli sen verran vahvaa, että voitto ei tainnut olla missään vaiheessa epävarma. Voittoa Lujalle olivat järjestämässä Jaakko Aro, Antti Hakanen, Henri Järvinen, Lasse Järvinen, Miikka Kuisma, Martti Tapanila, Kalle Wallin, Teemu Virtanen ja Mikael Ylikännö.
Huittisten kaupunki palkitsi vuonna 2009 SM- ja kansallisella tasolla kolmen parhaan joukkoon yltäneet kaikki yli 10-vuotiaat huittislaiset urheilijat.
LLujan jo perinteinen hiihtokoulu 5-12-vuotiaille alkaa Kännölässä torstaina klo 18! Tervetuloa mukaan!
Veera Matintalo sai hopeisen mitalin sekä 40 m:llä että pituudessa Turussa Palkintokeskuksen Kinkkukisoissa 21.11.
21.11. Porissa käydyissä avoimissa kansallisissa hallikisoissa Oskari Kärki juoksi voittoon 600 m:llä. Janna Häihänen juoksi 40 m:llä kolmanneksi.
Luja HT kohtasi kotihallissaan sunnuntai-iltapäivällä Naantalin VG-62:lta pisteet napanneen HC Keski-Uusimaan. HCK uhkui voimaansa ottelun alussa, mutta jälleen Luja HT osoitti olevansa hyvä kotijäällään. Luja HT voitti ottelun suoraan varsinaisella peliajalla selvin numeroin 7 – 4 (1-2;2-2;4-0).
Säästöpankki Junior Gamesissa Raumalla 14.11. Marika Haavisto voitti kuulassa tuloksella 8,68, joka oli myös hänen ennätyksensä. Myös Veera Matintalo voitti pituudessa. Kakkossijoja tuli Marikalle keihäässä, Janna Häihäselle 40 m:llä ja Jenni Häihäselle sekä 40 m:llä että 300 m:llä.
7.11. saivat palkinnon parhaat lujalaiset yleisurheilijat. Parhaimmaksi yleisurheilijaksi valittiin tänä vuonna 2 henkilöä: Petteri Lax ja Jouko Mahlamäki.
Luja HT:n kapteeni Juha-Pekka Vainio lupasi pukukopissa ennen ottelua, että kotijoukkue voittaa lauantaina kotihallissa pelatun ottelun Lohjan Ankkoja vastaan. Lupaus piti, vaikka voitto irtosikin vasta melkoisen jännittävien vaiheiden jälkeen.
RSS ATOM