uutisarkisto

Luja HT hävisi (30.1.2012)
Luja HT joutui taipumaan ensimmäisen kerran sitten lokakuun kolmannen päivän. Todella vajaalla joukkueella vieraspeliin lähtenyt joukkue ei pystynyt tällä kertaa kääntämään takaa-ajo asemaansa voitoksi viimeisessä erässä, vaan hävisi selkeästi Valkeakoskella Kiekko-Ahmoille 5 – 1 (1-1;0-0;4-0).
Luja HT kohtasi edellis-sunnuntaina Lempäälässä LeKi II:sen ja oli ottelussa tiukan paikan edessä. Kotijoukkue LeKi johti kolmannen erän alussa tekemällään maalilla aivan ottelun loppuminuuteille asti. Kolme minuuttia ennen loppusummeria Jonne Ylikännö onnistui ylivoimakuvion päätteeksi tasoittamaan tilanteeksi 4-4 ja vain minuutti ennen päätöstä Aki Keskinen täräytti Luja HT:lle voittomaalin illan toisella osumallaan. Luja HT voitti ottelun niukasti 4 – 5 (2-1;1-1;1-3). Viime lauantaina Lujan vastustajaksi saapui sarjakakkonen Ruoveden Seurakunnan Atleetit. Ottelu pysyi tasaisena läpi ottelun. Katsojille ottelu antoi pitkästä aikaa jännitettävää, sillä RuoSKA pystyi aika ajoin pysäyttämään lujalaisten etenemisen keskialueella tehokkaasti. Luja HT voitti ottelun niukasti 3 – 2 (0-0;1-1;2-1)
Luja HT:n vieraaksi saapui lauantai-iltapäivällä Jämsänkosken Ilves Jämsästä. Kotijoukkue oli jälleen valmistautunut hyvin otteluun ja onnistui heti alussa yllättämään vastustajan ensimmäisen kerran. Ilves pyristeli vastaan kaksi erää, mutta päätöserässä Luja HT raateli vastustajan voittaen ottelun suurinumeroisesti 10 – 3 (3-1;2-2;5-0).
Tampereella 15.1 pidetyissä Hippo-halleissa Marika Haavisto voitti kuulan tuloksella 10,66. Osanottajia 13-vuotiaiden sarjassa oli 30. Fanni Kaasalainen pinkoi 60 m:llä viidenneksi tuloksella 8,84. Tässä sarjassa oli 55 osanottajaa. Fanni hyppäsi pituudessa tuloksella 4,08 kuudenneksi. Janna Häihänen oli kuudes 60 m aidoissa. Hänen aikansa oli 12,12,.
Luja HT kohtasi lauantaina kolmen viikon joulutauon jälkeen Huittisiin saapuneen Oriveden Fortunan. Luja HT on harjoitellut tiiviisti väliajan ja se näkyi joukkueen pelissä. Vaikka Lujan maalinteko ei aivan heti onnistunutkaan, oli joukkueiden tasoero selkeä ja voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä ensimmäisten peliminuuttien jälkeen. Luja voitti ottelun näytöstyyliin 6 – 1 (0-1;2-0:4-0).
Luja HT kohtasi lauantai-iltapäivällä sarjajohdossa olleen Ruoveden Seurakunnan Atleettien joukkueen. Edellisessä kohtaamisessa Luja HT murskasi vastustajan, mutta nyt lähtökohdat olivat toisenlaiset. RuoSKa on saanut pelinsä paranemaan ja Lujalla on pientä pelaajapulaa - etenkin pakistossa. Luja HT olikin jo melkoisessa ahdinkossa, mutta onnistui kääntämään pelin lopulta 4 – 6 (2-0;1-3;1-3) voitoksi.
Vain kolme kentällistä jalkeille saanut Luja HT kohtasi lauantai-iltana Tesoman jäähallissa Ikurin Vireen. Vireen joukkueessa pelaa kokeneita tamperelaisen jääkiekkokoulun läpikäyneitä pelaajia Ville ”Esan veli” Keskinen mukaan lukien, mutta tällä kertaa Lujan HT:n rutiinisuoritus riitti tuomaan pisteen kotiin lukemin 2 – 5 (0-0;1-2;1-3).
Piirikunnallisissa Tonttukisoissa Turussa 11.12. Veera Matintalo työnsi kuulaa 8,46 sijoittuen sijalle 11. Pituudessa ja 200 m:llä hän oli 14. Kilpailijoita 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa oli jopa 60.
Luja HT pelasi lauantaina viikonlopun toisen kotiottelunsa. Kotijoukkuetta verotti usean aloituskentällisiin kuuluvan pelaajan poissaolo syystä tai toisesta ja kun vastustaja oli entuudestaan tuntematon, oli ottelusta odotettavissa vaikea. Luja HT voitti rikkonaisen ottelun lopulta lukemin 5 – 3 (0-1;4-0;1-2).
Luja HT kohtasi perjantai-illan jääkiekko-ottelussa täyden halliyleisön edessä naapurikaupungin ylpeyden VaPSin. Edellisessä ottelussa alkusarjassa VaPS sinnitteli kaksi erää Lujaa vastaan pitäen pelin jännittävänä. Nyt peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä, kun Lujan pelaajat pääsivät pitkän tauon jälkeen nauttimaan pelistä muutenkin kuin harjoituksissa. Tyrvääläisryhmä kaatui selkeästi 8 – 3 (3-1;4-1;1-1).