uutisarkisto

LLujan suunnistajat veivät kaksi aluemestaruutta ja kolme hopeaa erikoispitkillä matkoilla Nakkilassa. Mitaleille suunnistivat Terhi Matintalo, Petri Teerikoski, Juhani, Jukka ja Johanna Keskitalo.
Eurassa 20.8. juostuissa piirihuipentumaviesteissä lujalaiset ottivat 6 mitalia. Voiton ottivat 9-vuotiaat pojat (Frans Hakasuo, Nuutti Murtojärvi, Elmeri Lehtinen ja Robert Silenko) 4x400 m:llä. Hopeaa saivat 11-vuotiaat pojat (Matias Kylväjä, Joona Mäntylä, Juho Kaunistola ja Oskari Kärki) 4x600 m:llä; 9-vuotiaat tytöt (Lotta-Maria Maine, Henna Kaunistola, Maria Laineenoja ja Anna Koski) 4x400 m:llä sekä 13-vuotiaat tytöt ( Pinja Koivumäki, Fanni Kaasalainen, Marika Haavisto ja Anna Mäkelä) 4x100 m:llä. Pronssia saivat 9-vuotiaat tytöt (Anna, Maria, Lotta-Maria ja Henna) 4x50 m:llä sekä 13-vuotiaat pojat (Tuukka Mäkinen, Einari Karvonen, Topi Saarinen ja Rene Kömi) 4x600 m:llä.
Turussa 17.8. järjestetyssä Tilastopajacup II:ssa Oskari Kärki voitti 1000 m aikaan 3.31,15. Marika Haavisto oli viides kuulassa tuloksella 9,17. Pinja Koivumäki oli viides keihäässä tuloksella 30,63.
Jere Kinkku oli keihäässä 15. Valkeakoskella 20.8. pidetyissä 19-vuotiaiden SM-kilpailuissa. Hänen heittonsa kantoi 57,49.
Liedossa 18.8. juostuissa piirikunnallisissa Ratakusiaisissa Erkka Maine oli kolmas 600 m:llä ajalla 2.30,88 jääden pari kymmenystä toisesta sijasta. Lotta-Maria Maine juoksi 600 m aikaan 2.18,50. Hän oli kuudes.
LLujan kaksi viestijoukkuetta sijoittui hopealle aluemestaruuskisoissa Sastamalassa. D21-sarjan mitalijoukkueessa suunnistivat Johanna Keskitalo, Kaisa Teerikoski ja Kati Yli-Sipilä; H35-sarjan joukkueessa suunnistivat Lasse Varjonen, Jussi Seppälä ja Petri Teerikoski. Lisäksi Jukka Keskitalo sijoittui toiseksi pyöräsuunnistuksen am-kisoissa Porissa.
Petteri Lax hyppäsi 7,73 Lappeenrannassa 13.8. pidetyissä Eliittikisoissa. Hän sijoittui neljänneksi.
Pk. Eeliksen Muistokisoissa Kiukaisissa Eurassa 11.8. Frans Hakasuo voitti sekä 40m (7,1) että pituuden (3,06). Elmeri Lehtinen voitti pallonheiton (22,16) ja Henna Kaunistola 40 m (7,1). Kakkossijoja tuli Hennalle pituudessa, Anna Koskelle 40 m:llä, Veera Matintalolle korkeudessa, Nuutti Murtojärvelle 40 m:llä ja Hermanni Hakasuolle keihäässä. Kolmanneksi tulivat Veera kuulassa, Erkka Maine pallossa, ja Elmeri 40 m:llä.
Lauantaina kilpailtiin suunnistuksen pitkän matkan aluemestaruuksista Sastamalassa. Tuukka Mäkinen sijoittui hopealle H13-sarjassa, Juho Yli-Sipilä pronssille H10RR-sarjassa ja kilpasisarukset Kati Yli-Sipilä ja Kristiina Vaano veivät D35-sarjan ensimmäisen ja kolmannen sijan.
9.8. pidetyissä piirikunnallisissa Otanlahden kisoissa Raumalla Oskari Kärki voitti sekä 60m (9,38) että 600m (1.54,78) ja 5-vuotias Olivia Kärki T7-sarjan 40 m (7,89). Samana päivänä piirikunnallisissa Urjalan Urheilijoiden mestaruuskilpailuissa Jenni Häihänen voitti sekä pituuden (2,85) että 40 m (7,82). Janna Häihänen voitti pituuden (3,72) ja oli toinen kuulassa (6,98) että 60 m:llä (9,26). Annika Savolainen voitti pituuden (4,21), oli toinen keihäässä (25,47) ja kolmas korkeudessa (137). Heidi Savolainen voitti korkeuden (146) ja oli toinen 100 m:llä (14,86).