uutisarkisto

Emmi Pohjolainen kilpaili viikonloppuna SM-hallimoniotteluissa Helsingissä N17 -sarjassa. Viisiottelun lajit olivat 60 metrin aidat, pituus, kuula, korkeus ja 800 metriä. Emmi sijoittui kolmanneksitoista.
Huittisten kaupunki palkitsi viime vuonna SM-tasolla menestyneitä yli 17-vuotiaita huittislaisia urheilijoita sekä SM- ja kansallisella tasolla menestyneitä 10-16 -vuotiaita nuoria. Lujalaisista palkituiksi tulivat yleisurheilijat Pinja Koivumäki, Lotta-Maria Maine, Robert Silenko, Jouko Mahlamäki, Heikki Salo, Veli-Matti Laine ja Samuel Jalo. Nuorista palkinnon saivat Siiri Mäkelä (yu), Liina Laine (yu, hiihto), Eevi Pohjolainen (hiihto), Emmi Pohjolainen (yu), Elle Kariniemi (yu), Henrik Lehtinen (yu), Daniel Jalo (yu), Eerik Lehtinen (yu), Verneri Lehtinen (hiihto) ja Severi Laine (yu).
Pinja Koivumäki sijoittui seiväshypyn neljänneksi sekä SM-hallikilpailuissa Tampereella että nuorten SM-halleissa Helsingissä. Myös Lotta-Maria sijoittui hienosti neljänneksi N19-sarjan 800 metrillä ja viidenneksi saman sarjan 3000 metrillä. Tuukka Mäkinen juoksi kuudenneksi M22 -sarjan 3000 metrillä. Robert Silenko teki uudet ennätyksensä sekä 60 että 200 metrillä. Emmi Pohjolainen kilpaili N17-sarjan 60 metrin aidoissa ja kuulassa.
Joukolle SM-kultaa (23.2.2020)
Jouko Mahlamäki voitti kultaa M55 -sarjan 1500 metriltä Aikuisurheilijoiden SM-hallikilpailuissa Tampereella. Kilpailu pidettiin 21-23.2.
Samuel Jalo voitti Pajulahdessa 19.1. pidetyistä Parayleisurheilun SM-hallikilpailuista kolme SM-mitalia. Kultaa hän voitti 200 metriltä ja hopeaa sekä 60 metrin juoksusta että pituudesta.
Vuoden 2019 parhaat yleisurheilijat ja muut toimijat palkittiin 4.12. Huittisten Säästöpankilla pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Aleksi Hakanen ja parhaaksi naisurheilijaksi Lotta-Maria Maine. Parhaaksi nuoreksi mieheksi Henrik Lehtinen ja naiseksi Emmi Pohjolainen. Paras poika on Eerik Lehtinen ja tyttö Siiri Mäkelä. Parhaaksi aikuisurheilijaksi valittiin Jouko Mahlamäki ja valmentajiksi Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.
III Huittisten Hullu Hölkkä juostiin 28.9.19. Juoksutapahtumassa oli kilpasarjoina puolimaraton ja varttimaraton sekä 6,4 km:n hölkkäsarja.
Seurapaitapäivä (23.9.2019)
Tiistaina 24.9. vietetään kaikkien aikojen ensimmäistä Seurapaitapäivää osana Seurasydän -kampanjaa. Pukeudu silloin oman seurasi asuun tai seurasi väreihin! Muista myös liputttaa oman seurasi puolesta sosiaalisessa mediassa! Lisää kuvaasi #seurasydän #seurapaitapäivä #lauttakylänluja Lisätietoja linkistä https://www.olympiakomitea.fi/2019/09/11/seurapaitapaivaa-juhlitaan-tiistaina-24-9-liputetaan-yhdessa-seuratoimintaa/
Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut pidettiin 14-15.9. Laitilassa. Lujan edustajia oli mukana kilpailussa, vaikka tällä kertaa he edustivatkin opinahjojaan. Lotta-Maria Maine oli yksi kilpailun tuplamestareista. Hän voitti hienosti sekä 800 että 3000 metrin matkat N19 -sarjassa. Myös Emmi Pohjolainen otti mestaruuden T15 -sarjan kuulassa ja oli neljäs 80 metrin aidoissa. Julia Kaasalainen, Aada Koivuranta, Sanni Pihko ja Emmi muodostivat viestijoukkueen, joka juoksi pronssille 4X100 metrin matkalla T15-sarjassa. Robert Silenko juoksi kisassa 100 metriä ja 400 metriä M19-sarjassa. Hän oli molemmilla matkoilla neljäs samoin kuin Henrik Lehtinen P15-sarjan kuulassa.
Emmi Pohjolainen voitti ylivoimaisesti T15-sarjan viisiottelun ja Olivia Kärki T13-sarjan neliottelun 11.9. pidetyissä 15 - 9 -vuotiaiden PM-moniotteluissa Porissa. Siiri Mäkelä sijoittui hopealle T12 -sarjan neliottelussa ja Severi Laine pronssille P13 -sarjan neliottelussa. Sanni Pihkon sijoitus oli neljäs T13-sarjassa ja Sakari Mäkelä oli kuudes P11-sarjassa.