uutisarkisto

Petteri Lax hyppäsi 7,78 Kalevan kisoissa Turussa 6.8. Hän sijoittui neljänneksi. Hänen hypyistään neljä oli yliastuttuja. Voiton vei Tommi Evilä tuloksella 8,08. Pituuden karsinnassa Petteri hyppäsi 7,83 ja pisimmälle. Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 110 m aidat aikaan 15,02. Hänen sijoituksensa oli 9.
Nakkilassa 3.8. pidetyissä Nordea piirikunnallisissa Henna Kaunistola voitti 9-vuotiaiden 40 m ajalla 7,31. Veera Matintalo voitti kuulan tuloksella 8,52 ja oli toinen 60 m aidoissa ajalla 11,43. Janna Häihänen voitti saman sarjan aidat ajalla 10,69. Heidi Savolainen hyppäsi korkeutta 150 sijoittuen toiseksi.
Piirikunnallisissa Säästöpankki kesäkisoissa Urjalassa 2.8. Veera Matintalo voitti sekä 60 m (ajalla 9,18) että korkeuden (127). Lisäksi hän työnsi kuulaa toiseksi pisimmälle (7,78).
Piirihuipentumassa Sastamalassa lujalaiset kahmivat peräti 28 mitalia. Piirinmestaruuksia tuli huikeat 14 kpl. Kaksipäiväisessä kisassa 4 mitalia ottivat Marika Haavisto ja Veera Matintalo. 3 mitalia tuli Janna Häihäselle, Pinja Koivumäelle, Fanni Kaasalaiselle ja Frans Hakasuolle. 2 mitalia ottivat Lauri Ruohomaa ja Oskari Kärki. Yhden mitalin saivat Hermanni Hakasuo, Heidi Savolainen, Joona Mäntylä ja Annika Savolainen.
Piirikunnallisissa Urjalan viikkokisoissa 25.7. Janna Häihänen voitti 60 m:n aidat ajalla 10,60. Pituudessa hän oli kolmas tuloksella 3,72 ja samoin keihäässä kolmas tuloksella 22,45.
Punkalaitumella 24.7. pidetyissä Kunnon nuorisokansallisissa Jenni Häihänen voitti 40 m aikaan 7,5 ja isosisko Janna 60 m aikaan 9,2. Toiselle sijalle ylsivät Fanni Kaasalainen 60 m:llä, Saana Kankaanpää 100 m:llä, Elmeri Lehtinen 40 m:llä, Frans Hakasuo junnukeihäässä ja Juha-Matti Iso-Jaakkola 100 m:llä. Kolmannelle sijalle tulivat Olivia Kärki 40 m:llä, Janna korkeudessa, Elmeri junnukeihäässä ja Frans pituudessa.
Pinja Koivumäki voitti seiväshypyn piirikunnallisissa 12. Kikkan kisoissa Marttilassa 24.7. Hän hyppäsi 230.
Noormarkussa 23.7. pidetyssä nk. Nopsan 70-v. juhlakilpailussa Veera Matintalo hyppäsi pituudessa toiseksi tuloksella 4,09. Janna Häihänen oli toinen 150 m:llä ajalla 23,29.
Petteri Lax hyppäsi 7,69 Lapinlahdella 24.7. pidetyissä Eliittikisoissa. Hän sijoittui kisassa kuudenneksi. Joensuussa 27.7. pidetyissä Eliittikisoissa hän teki yhden hyväksytyn hypyn, joka kantoi 7,56 ja toi viidennen sijan.
Waltteri Immonen voitti 100 m aikaan 11,31 17- ja 19-vuotiaiden Piirinmestaruuskilpailuissa Uudessakaupungissa 19.7. Jere Kinkku oli toinen samana päivänä järjestetyissä 17- ja 19-vuotiaiden Piirinmestaruuskilpailuissa Raumalla. Hän heitti keihästä 60,15 m.