uutisarkisto

LLujan Olli Pohjolainen hiihti voittoon M45-sarjassa Porissa hiihdetyissä Kansallisissa Ykkösbonushiihdoissa 19.1. Lujan nuoret hiihtäjät hiihtivät myös hienosti. Henrik Vahela oli hienosti toinen M10-sarjassa. Lujalaisia mukana myös Tampereen talvikisoissa.
LLujan Jenni Höylänen hiihti seitsemänneksi Nuorten SM-hiihtojen viidellä kilometrillä Vuokatissa. Kilpailu hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla.
Satakunnan Kansan Junior/Seura cupin jo kerran siirretty ensimmäinen osakilpailu on jouduttu perumaan lumipulan vuoksi. Kilpailulle harkitaan uutta ajankohtaa.
LLujan hiihtocupin 2. osakilpailu 15.1. joudutaan perumaan huonon lumitilanteen takia.
LLujan Jenni Höylänen hiihti yhdeksänneksi Vantaan SM-hiihtojen N20-sarjassa. Kisassa hiihdettiin ensin 5 km perinteisellä ja suksien vaihdon jälkeen 5 km vapaalla. Nuorten SM-hiihdot jatkuvat ensi viikonloppuna Vuokatissa.
Ota mukaan sukset, sauvat ja monot torstain 10.1. hiihtokouluun ja lisäksi vielä kengät, joilla voit muuten liikkua. Lumitilanteen mukaan ohjelmassa on ensi kerran tänä kautena myös hiihtoa! :)
Kansalliset Huurre-hiihdot hiihdettiin 5.1. Tampereen Kaupissa 1,5km:n tykkiladulla. Kilpailu oli myös kauden avauskisa viidelle lujalaishiihtäjälle.
Luja jatkaa jääkiekkoa Suomi-Sarjassa. Seuraava kotipeli on sunnuntaina 6.1.2008 klo 16.00 . Tervetuloa kannustamaan Luja voittoon!
Luistelukoulu jatkuu joulutauon jälkeen lauantaina 5.1.2008 tuttuun aikaan klo 10:00 -11.00
Lauttakylän Luja on valinnut Vuoden lujalaiseksi Petteri Laxin. Hänet on valittu myös Satakunnan parhaaksi yleisurheilijaksi.
RSS ATOM