uutisarkisto

Luja HT:n joulutauko päättyi viime lauantaina ja kotiluolassa vastaan asettui RNK Hoci. Ottelun alussa näytti, että vierasjoukkue yllättää sarjakärjen. Luja HT kiri kuitenkin rinnalle kahden maalin tappioasemasta ja meni myös ohi. Lopulta numerot olivat selvät 8-3 (0-2, 3-0, 5-1).
Vuoden 2015 parhaat yleisurheilijat nimettiin 29.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Juha-Matti Iso-Jaakkola ja parhaaksi naisurheilijaksi Pinja Koivumäki. Paras nuori mies on Hermanni Hakasuo ja paras poika Aleksi Hakanen. Parhaaksi veteraaniksi nimettiin Jouko Mahlamäki ja joukkueeksi P11 -viestijoukkue. Parhaana valmentajatiiminä palkittiin Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.
Viime perjantaina Luja HT kohtasi kotihallissaan EjL:n Eurajoelta. Ottelu oli sarjan kärkikamppailu ja pelin taso oli sen mukaista. Molemmat joukkueet saivat luotua runsaasti maalintekopaikkoja, mutta Luja HT oli tehokkaampi. Lopulta ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 7-3 (2-1, 2-0, 3-2).
Luja HT haki varmat pisteet Tarvasjoelta lukemin 0-11 (0-6, 0-3, 0-2).
Keskiviikkona Luja HT sai vieraakseen Rocketsin Loimaalta. Rockets on noussut Lujan ykköshaastajaksi sarjassa ja ottelusta ennakoitiin tiukkaa. Näin olikin ja lopullinen ratkaisu syntyi aivan ottelun viimeisillä hetkillä. Luja vei lopulta ottelun nimiinsä lukemin 4-3 (0-1, 1-2, 3-0).
Luja HT kävi hakemassa kolme pistettä Raisiosta. Ottelu oli tasainen alusta loppuun, mutta päättyi Luja HT:n voittoon 4-5 (2-1, 2-4, 0-0).
Lujan sivut siirtyivät uudelle alustalle. Ulkoasu on jonkin verran muuttunut ja uusia ominaisuuksia saadaan jatkossa käyttöön. Toivottavasti uudistukset mielyttävät selaajia. Tervetuloa uusille sivuille!
Pyhäinpäivänä pelattiin kiihkeä jääkiekko-ottelu, jossa toisistaan mittaa ottivat naapurit Luja HT ja KK-V. Ottelu säilyi jännittävänä aina kolmannen erän lopulle. Luja HT karisti kokemäkeläiset kannoiltaan ja voitti ottelun lopulta lukemin 14-4 (4-1, 3-1, 7-2).
Perjantaina Huittisten jäähallissa koettiin vauhdikas kiekko-ottelu. Luja HT ja Haka Hockey ottivat toisistaan mittaa tasapäisesti. Ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun Luja HT löysi uuden vaihteen ja meni menojaan. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 10-2 (4-1, 0-1, 6-0).
Luja HT on jatkanut mainioita otteita avausottelun jälkeen. Toisessa ottelussa kaatui vieraissa Loimaan Rockets lukemin 3-4 (0-0, 3-2, 0-2) ja kolmannessa kotona TarU Tarvasjoelta selkeästi 7-0 (5-0, 1-0, 1-0). Viime lauantain ottelussa kotihallissa vieraili turkulainen Chiefs, josta ei myöskään ollut vastusta. Ottelu päättyi lukemiin 9-4 (5-0, 2-2, 2-2).
RSS ATOM