uutisarkisto

Raumalla 27.11. pidetyissä piirikunnallisissa Säästöpankki Junior Gamesissa Lotta Maine voitti 300 m ja tuli kolmanneksi 40 m:llä ja junnukeihäässä. Erkka Maine oli kolmas 40 m:llä, 300 m:llä ja junnukeihäässä. Marika Haavisto otti toisen sijan kuulassa ja Aino Lausniemi kolmannen sijan 300 m:llä.
Luja HT:n pelit Suomi-sarjan karsintasarjassa jatkuivat lauantai-iltana. Vastustajaksi saapui 2-divarista sarjaan noussut Urjalan Sisu-Kiekko, joka edellisviikonloppuna voitti Karhu HT:n Porissa. Lujan lähtökohdat otteluun olivat vaihteeksi hieman valoisammat, kun lähes kaikki pelaajat olivat pelikuntoisia. Edellisviikonlopun avausottelun menettäminen ottelun loppuminuuteilla Karhu HT:lle ja sunnuntainen 7-1 tappio FPS:lle Forssassa erittäin vajaamiehisellä joukkueella ei ollut aivan toivottu alku uudelle sarjalle.
Luja HT:n jatkosarja Suomi-sarjassa alkoi lauantaina, kun vastustajaksi saapui porilainen nousijajoukkue Karhu HT. Porilaiset tiedettiin hyväksi joukkueeksi, mutta silti kotijoukkueen uskottiin voittavan alkusarjan hyvien viimeisten pelien perusteella. Toisin kävi. Karhu HT voitti tiukan kamppailun jatkoajalla maalein 4 – 5 (2-1;2-1;1-1;0-1).
Porissa 20.11. pidetyissä avoimissa kansallisissa hallikisoissa Oskari Kärki voitti 11-vuotiaiden sarjan 1000 metriä ajalla 3.25,44.
Suomi-sarjan alkulohkojen tiivis aikataulu on ollut Luja HT:lle huono asia. Nuori joukkue on parantanut viimeisissä otteluissaan huikeasti suoritustaan ja tämänhetkisellä pelillään olisi varmasti napsinut pisteitä vastustajilta paljon enemmän. Viime keskiviikkona Luja kiusasi sarjajohtajaa KooVeetä viimeiseen asti häviten jälleen vain maalilla 3 – 4 (2-2;1-1;0-1) ja voittamalla HC Luvian lauantai iltana vierasottelussa 3 – 6 (1-4;1-1;1-1)
Luja HT kohtasi lauantai iltana Pirkkalassa Pingviinit. Pingviineille ottelu oli tärkeä, sillä se on ilmoittanut tavoitteekseen ylemmän jatkosarjan ja sen sijoitus sarjataulukossa oli viivan alapuolella. Luja HT parantaa peli peliltä pelaamistaan joukkueena ja tavoitteena oli nytkin hakea voitto. Kauaksi se ei jäänyt nytkään, sillä illan ottelun olisi voinut voittaa kumpi tahansa. Ottelu päättyi kuitenkin Pirkkalan 4 - 3 (0-2;2-1;2-0) voittoon.
Laturinteen parhaissa maastonosissa etsitään rasteja joko yksin tai kaverin kanssa lauantaina 13. marraskuuta klo 13 (huomaa muuttunut aika!) Tapahtuma ilmainen lujalaisille. Sauna lämpimänä ja joulupuuroa kaikille. Ratoja kaikentasoisille (radat 1,2 - 5,3 km).
Luja HT pelasi kaksi peliä kotipeliä viime viikolla. Keskiviikko iltana vastustajaksi saapui FPS Forssasta ja lauantaina Nokian Pyry. Molemmat joukkueet ovat joukkueita, jotka Lujan olisi voitettava parantaakseen sijoitustaan sarjataulukossa. Keskiviikkona Luja pelasi hyvin ottelun loppuminuuteille asti, mutta jälleen hetken nukahdus ja vastustaja käytti tilaisuutensa. FPS voitti ottelun 2 – 5 (0-1;2-0;0-4). Lauantaina Luja HT jaksoi pelata vahvasti loppuun asti ja sai tärkeääkin tärkeämmän voiton Nokian Pyrystä numeroin 7 – 4 (2-2;2-1;3-1).
Luja HT kohtasi viime keskiviikkona kotonaan sarjaa tappioitta johtavan HC Luvian. Kotijoukkue lähti otteluun luottavaisena ja odottaen tilaisuutta yllättää vastustaja. Vaikka Luja HT:n maalissa pelannut Jari Vainio antoi loistavilla torjunnoillaan mahdollisuuden, ei HC Luvian yllättäminen ollut mahdollista. Ottelu päättyi lukemiin 0 – 5 (0-1;0-4;0-0). Seuraavaksi Luja HT kohtasi vieraissa KooVeen Tampereella. Kovasta yrityksestä huolimatta voittoa ei herunut tälläkään kerralla Luja HT:lle, vaan KooVee vei pisteet lukemin 4 – 3 (2-0;0-1;2-2).
Kankaanpäässä 16.9. pidetyissä KLL:n Satakunnan piirin yleisurheilukilpailuissa Janna Häihänen voitti 3-ottelun, Veera Matintalo oli 6., Oskari Kärki 8., Pinja Koivumäki 9. ja Annika Savolainen 10. Kuudensadan metrin juoksun voitti Oskari Kärki. Matias Kylväjä oli 5., Janna Häihänen ja Rene Kömi kuudensia, Johannes Matintalo 8. ja Veera Matintalo ja Jane Aalto sijalla 10. Lisäksi Huittisten 3-4 -luokkalaisten joukkue voitti sukkulaviestin.
RSS ATOM