uutisarkisto

Lujan parhaat 2010 (31.3.2011)
Vuoden 2010 parhaat lujalaiset on valittu. Lujan parhaaksi valittiin Petteri Lax. Paras nainen oli Jenni Höylänen, paras nuori mies Juha-Matti Iso-Jaakkola, paras nuori nainen Linda Vahela, paras poika Oskari Kärki ja paras tyttö Janna Häihänen. Vuoden paras veteraaniurheilija oli Jouko Mahlamäki ja valmentaja Kari-Pekka Lax. Vuoden joukkue oli jääkiekon C96-joukkue. Vuoden yksilöseura-aktiivina palkittiin Helena Kaasalainen ja joukkueseura-aktiivina Pertti Kuisma.
Lauttakylän Lujan jääkiekon C-96 joukkue voitti Länsirannikon lohkon AA-sarjassa kultaa viime sunnuntaina pelatussa Playoff-finaalissa kukistamalla finaaliottelussa Porin Ässät. Ottelu oli tiukka ja molemmat joukkueet esittivät parasta osaamistaan. Ässät taipui lopulta lukemin 7 – 4 (0-1;6-1;1-1).
Kaikille lujalaisille tarkoitettu ilmainen uintivuoro Huittisten uimahallissa pe 15.4. klo 20 - 21.30. Tervetuloa kaikki uimaan!
Osanottajamäärältään suuressa Tampere Junior Indoor Gamesissa 12.-13.3. Janna Häihänen juoksi nopeimman ajan 60 metrin aidoissa. Saman ajan, 10,58, juoksi myös KuivAu:n Veera Immonen. Kilpailijoita tässä 11-vuotiaiden sarjassa oli 53. Janna oli 60 metrin sileällä 9. jääden tuhannesosien verran finaalipaikasta. Hänen aikansa oli 9,17. Kuulassa hän oli 10. tuloksella 7,63. Veera Matintalo työnsi kuulaa kahdeksanneksi tuloksella 7,73.
Marika Haavisto saavutti hienosti toisen sijan 13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Kiekonheiton SM-hallikilpailuissa Porissa 5.3. Hänen heittonsa kantoi 9,48.
Luja HT kohtasi lauantai iltapäivällä lohkossa kolmantena olevan Red Ducksin. Molemmat joukkueet halusivat voittoa, sillä vaasalaisten pistejohto ei kuitenkaan ole riittävä kaiken mennessä pieleen. Luja HT kaipasi voittoa saavuttaakseen edes Suomi-sarjan karsintarajan. Luja HT taisteli ja yritti loppuun asti. Se ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt, vaan Luja HT hävisi ottelun niukasti maalein 3 – 2 (2-0;0-1;1-1).
Pariisissa 4.-6.3. pidetyissä Sisäratojen EM-kilpailuissa Petteri Lax hyppäsi avajaispäivänä 743. Tällä tuloksella hän karsiutui finaalista kuten muutkin suomalaiset.
Lujan hiihtosuunnistajat kahmivat am-mitaleita viikonloppuna Harjavallassa. Hisustajat saavuttivat yhteensä 4 kultaa, 3 hopeaa ja 3 pronssia.
Marika Haavisto työnsi kuulaa viidenneksi tuloksella 9,21 Turussa 27.2. pidetyssä Palkintokeskuskisassa.
Waltteri Immonen voitti hienosti 60 m 19-vuotiaiden sarjassa Helsingissä 26.-27.2. pidetyissä 22/19/17-vuotiaiden SM-kilpailuissa. Hänen aikansa oli 6,98. Hänen aikansa ja sijoituksensa kilpailussa jalkavaivoista huolimatta parani aina mentäessä alkueristä välierien kautta finaaliin. Myös Juha-Matti Iso-Jaakkola sai SM-mitalin. Hän juoksi hienosti 22-vuotiaiden sarjassa 60 metrin aidoissa kolmanneksi. Hänen aikansa oli 8,30.