uutisarkisto

Tampereella 16.1. pidetyissä Hallihippokisoissa Janna Häihänen voitti selvästi 60 metrin aidat aikaan 10,94. Sileällä 60 m:llä hän oli neljäs. Marika Haavisto työnsi kuulaa kolmanneksi tuloksella 9,40.
Luja HT himoitsi voittoa viime kohdatessaan Forssan Palloseuran viime keskiviikkona kotonaan. Edellisen NoPy-ottelun jälkeen puolustusta oli tiivistetty, mutta vieläkin omissa soi liian usein. Hyvää ottelussa oli, että nyt maalinteossa onnistuivat miehet, jotka eivät ole maaleilla mässäilleet. Kolmella tehdyllä voittaisi kyllä, ellei vastustaja tekisi enempää. Ottelu päättyi tasaisen ja vauhdikkaan pelaamisen päätteeksi vieraille 3 – 4 (2-1;1-2;0-1).
Waltteri Immonen juoksi nopeimman ajan M19-sarjan 60 metrin alkuerissä Loppiaiskisoissa Turussa 6.1. Hänen aikansa (7,02) olisi riittänyt finaalissakin voittoon, mutta flunssan takia hän ei voinut osallistua enää siihen.
Luja HT:n Suomi-sarjan karsintasarjan ottelut jatkuivat viime lauantaina Nokialla Pyryä vastaan. Sarjan kärkiviisikon pelit ovat tasaisia ja otteluiden voittaminen on monesti pienistä asioista kiinni. Ottelussa Lujalla oli hyvä ensimmäinen erä, mutta toisen erän virheet kostautuivat ja NoPy pääsi niskan päälle voittaen ottelun lopulta selvästi 7 – 4 (1-2;2-0;4-2).
Jo perinteiseksi muodostunut Lujan hiihtocup alkaa ensi tiistaina 11.1. klo 18 Kännölässä SähköLehto-hiihdoilla perinteisellä hiihtotavalla. Muista ilmoittautua mukaan sunnuntaihin mennessä. Tervetuloa mukaan!
Saana Kankaanpää hiihti kolmanneksi Tampereella hiihdetyissä Huurre-hiihdoissa. Kisassa oli mukana myös muita lujalaishiihtäjiä.
Lujan hiihtäjät ovat jo alkutalven aikana kilpailleet ympäri Suomea hyvällä menestyksellä. Tuloksia kisoista löydät hiihdon sivuilta.
Luja HT kohtasi syyskauden viimeisessä pelissä 18.12. keuruulaisen Keupa HT:n Huittissa. Kotijoukkue odotti sarjajohtajan kohtaamista ja otteluun valmistauduttiin huolellisesti. Lujalla oli alla voitto vieraissa Vaasan Red Ducksista, joten ottelusta odotettiin jännittävää. Ja jännittävä siitä tulikin – monessakin mielessä. Tuomareiden antamat kovat jäähyt värittivät ottelua, vaikka ottelussa ei nähty välttämättä niihin oikeuttavia tapahtumia. Ottelu päättyi KeuPa HT:n tekemän jatkoaikamaalin myötä tulokseen 5 – 6 (0-0;1-4;4-1;0-1).
Vuoden 2010 lujalaiseksi valittiin seuran entinen puheenjohtaja Hannu Rintakoski, joka SM-kilpailuissa pääsihteerinä kantoi suuren vastuun otteluiden järjestelyistä. Viime vuoden lujalainen oli Satakunnan paras kunniakierroskerääjä Erkki Lindgren.
Luja HT:n matka suuntautui sunnuntai päiväksi Vaasaan kohtaamaan paikallinen Red Ducks. Pitkä matka on aina haaste joukkuepeleissä, sillä valmistautuminen saattaa mennä hieman pieleen. Lujalle näin ei käynyt, sillä joukkue haki pisteet kotiin maalein 2 – 3 (1-1;1-2;0-0).
RSS ATOM