uutisarkisto

Euroopan suurin hallikilpailu Tampere Junior Indoor Games (TJIG) järjestettiin 9-11.3. Tampereen Pirkkahallissa. Lujalaisista parhaiten kisassa pärjäsi Henrik Lehtinen, joka voitti P14 -sarjan keihään ja otti pronssia saman sarjan kuulasta. 800 metrillä hän oli kahdeksas. Robert Silenko oli viidenneksi nopein M17-sarjan 300 metrillä. Emmi Pohjolainen oli kuudes T14-sarjan kuulassa, kahdeksas saman sarjan keihäässä ja kolmastoista kiekossa.
Katso koko kausi upeina kuvina Luja HT:n sivuilta kuvakalleriasta.
Satakunnan avoimet pm-maantiejuoksut kilpailtiin 10.3. Nakkilassa. Sakari Mäkelä otti kultaa P11-sarjassa, Siiri Mäkelä hopeaa T11-sarjassa ja Sanna Mäkelä pronssia omassa sarjassaan.
Lauttakylän Luja palkitsi 8.3. pidetyssä palkintojenjakotilaisuudessa viime vuoden parhaat urheilijat ja muut toimijat. Keihäänheittäjä Hermanni Hakasuo palkittiin seuran parhaana urheilijana. Paras nuori nainen oli seiväshyppääjä Pinja Koivumäki ja paras nuori mies hiihtäjä Elmeri Lehtinen. Parhaan tytön ja pojan pokaalit saivat yleisurheilijat Lotta-Maria Maine ja Henrik Lehtinen. Joukkuejunioritytön palkinnon sai Piritta Palonen jalkapallosta ja -pojan Erkka Maine jääkiekosta. Vuoden joukkue oli futsalin P15-joukkue. Aikuisurheilijana palkittiin yleisurheilija Virpi Laine. Vuoden valmentaja oli Jyrki Välkkynen. Lisäksi palkittiin yksilölajien seura-aktiivina mm. yleisurheilussa toimiva Marjo Kankaanranta-Lehtinen sekä joukkuelajien seura-aktiivina jalkapallossa toimiva Vesa Harjunmaa.
Vuoden 2017 Lujalaisena palkittiin Mikko Ojapelto. Mikko toimii Lujassa erittäin aktiivisesti ja mm. vienyt tekonurmikenttähankkeen läpi. Hän on myös jalkapallojaoston puheenjohtaja. Edellisen vuoden Lujalainen oli Susanna Lehtinen.
Hyvät naiset ja herrat. Se on taas niin että Luja HT pelaa länsirannikon mestaruudesta taas tänäkin vuonna. Eilinen totaalinen ohipeli oli muisto vain ja HT pelasi taas kuten kuuluu. Se ei jättänyt EjL joukkueelle mitään mahdollisuuksia. Loppulukemat tänään tylyt 7-0. Maalissa siis Janne Rantaniitty nollapeli ja ja Sedinin Veljekset tekivät veljelliset 2+3 tehot mieheen. Tästä on hyvä jatkaa kohti finaaleja. Ne käynnistyvät keskiviikkona Huittisissa klo 19! Vastaan asettuu siis RNK Hoci Raisiosta!
Keihään Talvimestaruudet ratkottiin 3.3. Tampereen Pirkkahallissa. Jere Salo sai kilpailussa SM-kultaa 60,97 metrin keihäskaarellaan. Samassa yhteydessä ratkottiin myös nuorempien sarjojen Talvimestaruudet. Henrik Lehtinen heitti pronssille P15-sarjassa.
Pinja Koivumäki sijoittui kolmanneksi N22-sarjan seiväshypyssä Kuortaneella 23-25.2 pidetyissä 17-, 19- ja 22-vuotiaiden SM-hallikilpailuissa. Aino Eno (N17) juoksi kilpailussa 300 ja 800 metrin matkat ja teki molemmissa lajeissa uudet halliennätyksensä.
SM-Hallit kilpailtiin 17-18.2. Helsingissä. Juha-Matti Iso-Jaakkola oli 60 metrin aidoissa kuudenneksi nopein.
Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallikilpailut pidettiin 16-18.2. Tampereen Pirkkahallissa. Kultamitalin kilpailusta ottivat Jouko Mahlamäki (M50) 1500 metriltä ajalla 4.34,47 ja Virpi Laine (N35) sekä kuulassa tuloksella 9,71 ja 60 metrin aidoissa ajalla 10,26. Heikki Salo (M75) otti 400 metrillä hopeaa ja 800 metrillä pronssia.
RSS ATOM