uutisarkisto

LLujan naisten futsal-joukkue aloittaa lokakuussa ensimmäisen kautensa maan korkeimmalla sarjatasolla, naisten futsal-liigassa. Ensimmäinen kotipeli on Huhkolinnassa 18.10. ja joukkue toivottaa kaikki katsomaan ja kannustamaan sekä tutustumaan tapahtumarikkaaseen palloilulajiin.
Luja HT kohtasi keskiviikkoiltana kotihallissaan jääkiekon 2-divisioonan avausottelussa joukkueen viime keväänä jatkopeleistä tiputtaneen RNK:n Raisiosta. Suuria tunteenpurkauksia ei ottelussa kuitenkaan päässyt syntymään, kun oikeudenjakajiksi laatikkoon saapuivat porilaiset Jari Levonen ja Ville Suvikas. Paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö saikin nauttia loppuun asti jännittävästä ottelusta, jonka Luja HT lopulta käänsi voitokseen 5 – 3 (1-1;2-1;2-1).
Lauantaina 26.9. klo 11 alkaen on Huhkolinnan pihassa kaupungin järjestämä tapahtuma, jossa mukana ovat poliisi, palokunta ja liikennepuisto. Lauttakylän Lujan yleisurheilu- ja jalkapallojaostot järjestävät urheilukentällä alle kouluikäisten kilpailut, jonka lajeina on temppujuoksurata ja heittokisa. Kisoihin ilmoittautuminen alkaa klo 12 ja kisat alkavat klo 12.30. Kaikki palkitaan. Lujan naisten futsal-liiga -joukkueen pelaajia on myös paikalla pitämässä maksullista pallotutkaa. Paikalla on myös Lujan kioski, jonka tuotto menee jalkapallo- ja yleisurheilunuorille.
Jääkiekkokausi on jälleen alkanut ja tänä keskiviikkona päästään seuraamaan 2-divisioonan kamppailua myös Huittisissa. Luja HT aloittaa kautensa kotonaan ja vastaan asettuu RNK Hoci Raisiosta. Käymme jutussa lyhyesti ennakkoasetelmat kauteen ja tunnelmat joukkueesta.
Lauttakylän Lujan, Vammalan Seudun Voiman ja Kokemäen Kova-Väen perinteisissä yleisurheilun triangeliotteluissa 20.9. Kokemäellä Lujan 7-13 –vuotiaat veivät kirkkaasti voiton Minitriangelissa 179 pisteellä. KK-V oli toinen 157,5 pisteellä ja VSV kolmas 149,5 pisteellä. Myös Lujan miesten joukkue voitti oman ottelunsa selvin numeroin. He keräsivät 67 pistettä, KK-V saalisti 59 pistettä ja VSV 58 pistettä. Lady-triangelissa Lujan naiset sijoittuivat 70 pisteellään toiseksi KKV:n viedessä voiton 82 pisteellä.
Jouko Mahlamäki voitti 10 kilometrin tiejuoksun Suomen Aikuisurheiluliiton järjestämässä SM-kympissä Tampereella 30.8.
Vattenfall-seuracup huipentui finaaliin lauantaina 29.8. Laitilassa. Alkukilpailut enteilivät lujalaisille hyvää kisaa. Näin myös kävi. Lujan lopullinen sijoitus 7 on tämän seuracupin toistaiseksi korkein sijoitus seurassamme. Pykälää paremmatkaan sijoitukset eivät olleet enää kovin kaukana. Kaikki osallistujat antoivat kentällä parhaansa ja kartuttivat pistetiliä, joka tällä kertaa oikeutti jo puolen välin paremmalle puolelle. Joukkuekilpailut ovat hieno tapahtuma muuten melko yksilökeskeisessä yleisurheilussa. Joukkueeseen sitoutuminen ja oman panoksensa tuominen joukkueen eteen on tärkeää. Tästä sitoutumisesta kiitos kaikille niin alkukilpailuissa kuin finaalissakin Lujaa edustaneille urheilijoille ja taustajoukoille.
Hermanni Hakasuo ja Pinja Koivumäki voittivat SM-hopeaa Kalajoella 21-23.8. pidetyissä 17- ja 16- vuotiaiden SM-kilpailuissa. Hermannin keihästulos oli 62,58 ja Pinjan seiväshyppytulos 3,55. Samana viikonloppuna Oulussa pidetyissä 15- ja 14 -vuotiaiden SM-kilpailuissa Aleksi Hakanen oli neljäs korkeudessa tuloksella 1,81 ja kuudes kolmiloikassa tuloksella 11,97. Aino Eno juoksi 800 metriä aikaan 2.30,18 ja 2000 metriä 7.15,57.
LLujan suunnistajat suunnistivat Kiukaisista am-pitkiltä kolme mitalia. Frans Seppälä voitti am-kultaa H14-sarjassa, Terhi Matintalo am-hopeaa D40-sarjassa ja Elina Savolainen am-pronssia D45-sarjassa. Tuuli Mäkinen ja Jukka Keskitalo jäivät täpärästi neljänsiksi D14- ja H55-sarjoissa.
Lujan 11-17 -vuotiaiden yleisurheilujoukkue selvitti tiensä kirkkaasti Vattenfall-seuracupin finaaliin. Kesän aikana käydyistä kahdesta osakilpailusta joukkue keräsi yhteensä 25 454 pistettä, mikä oikeuttaa Mega-sarjan kolmanteen sijaan. Mega-sarjassa eniten pisteitä keräsi Noormarkun Nopsa (28 944) ja toiseksi sijoittui Pyhäselän Urheilijat (27 149). Finaali käydään 16 parhaan joukkueen kesken Laitilassa 29.8. Finaaliin joukkueet lähtevät nollatilanteesta ja kisaavat päivän aikana pika- ja kestävyysmatkoilla, pika-aidossa, pituudessa, keihäässä, korkeudessa, seipäässä, moukarissa, kuulassa ja kävelyssä sekä sukkulaviestissä.
RSS ATOM