uutisarkisto

Suomi-sarjan alkulohkojen tiivis aikataulu on ollut Luja HT:lle huono asia. Nuori joukkue on parantanut viimeisissä otteluissaan huikeasti suoritustaan ja tämänhetkisellä pelillään olisi varmasti napsinut pisteitä vastustajilta paljon enemmän. Viime keskiviikkona Luja kiusasi sarjajohtajaa KooVeetä viimeiseen asti häviten jälleen vain maalilla 3 – 4 (2-2;1-1;0-1) ja voittamalla HC Luvian lauantai iltana vierasottelussa 3 – 6 (1-4;1-1;1-1)
Luja HT kohtasi lauantai iltana Pirkkalassa Pingviinit. Pingviineille ottelu oli tärkeä, sillä se on ilmoittanut tavoitteekseen ylemmän jatkosarjan ja sen sijoitus sarjataulukossa oli viivan alapuolella. Luja HT parantaa peli peliltä pelaamistaan joukkueena ja tavoitteena oli nytkin hakea voitto. Kauaksi se ei jäänyt nytkään, sillä illan ottelun olisi voinut voittaa kumpi tahansa. Ottelu päättyi kuitenkin Pirkkalan 4 - 3 (0-2;2-1;2-0) voittoon.
Laturinteen parhaissa maastonosissa etsitään rasteja joko yksin tai kaverin kanssa lauantaina 13. marraskuuta klo 13 (huomaa muuttunut aika!) Tapahtuma ilmainen lujalaisille. Sauna lämpimänä ja joulupuuroa kaikille. Ratoja kaikentasoisille (radat 1,2 - 5,3 km).
Luja HT pelasi kaksi peliä kotipeliä viime viikolla. Keskiviikko iltana vastustajaksi saapui FPS Forssasta ja lauantaina Nokian Pyry. Molemmat joukkueet ovat joukkueita, jotka Lujan olisi voitettava parantaakseen sijoitustaan sarjataulukossa. Keskiviikkona Luja pelasi hyvin ottelun loppuminuuteille asti, mutta jälleen hetken nukahdus ja vastustaja käytti tilaisuutensa. FPS voitti ottelun 2 – 5 (0-1;2-0;0-4). Lauantaina Luja HT jaksoi pelata vahvasti loppuun asti ja sai tärkeääkin tärkeämmän voiton Nokian Pyrystä numeroin 7 – 4 (2-2;2-1;3-1).
Luja HT kohtasi viime keskiviikkona kotonaan sarjaa tappioitta johtavan HC Luvian. Kotijoukkue lähti otteluun luottavaisena ja odottaen tilaisuutta yllättää vastustaja. Vaikka Luja HT:n maalissa pelannut Jari Vainio antoi loistavilla torjunnoillaan mahdollisuuden, ei HC Luvian yllättäminen ollut mahdollista. Ottelu päättyi lukemiin 0 – 5 (0-1;0-4;0-0). Seuraavaksi Luja HT kohtasi vieraissa KooVeen Tampereella. Kovasta yrityksestä huolimatta voittoa ei herunut tälläkään kerralla Luja HT:lle, vaan KooVee vei pisteet lukemin 4 – 3 (2-0;0-1;2-2).
Kankaanpäässä 16.9. pidetyissä KLL:n Satakunnan piirin yleisurheilukilpailuissa Janna Häihänen voitti 3-ottelun, Veera Matintalo oli 6., Oskari Kärki 8., Pinja Koivumäki 9. ja Annika Savolainen 10. Kuudensadan metrin juoksun voitti Oskari Kärki. Matias Kylväjä oli 5., Janna Häihänen ja Rene Kömi kuudensia, Johannes Matintalo 8. ja Veera Matintalo ja Jane Aalto sijalla 10. Lisäksi Huittisten 3-4 -luokkalaisten joukkue voitti sukkulaviestin.
Lauantai-ilta oli ladattu täyteen odotuksia, kun Pirkkalan Pingviinit saapui Huittisiin kohtaamaan edellisviikonloppuna ensimmäisen voittonsa saavuttaneen Lujan. Pingviineiltä avausvoitto puuttui edelleen. Vierasjoukkue oli valmistautunut hyvin otteluun ja otti kokeneella ryhmällään ohjat haltuunsa heti alusta alkaen voittaen ottelun numeroin 5 – 7 (0-3;2-3;3-1).
LLujan suunnistajat ovat pärjänneet tänä vuonna useampaankin kertaan arvokisoissa. Tällä kerralla Kati Yli-Sipilä saalisti Sm-yösuunnistuskisoissa kuudennen sijan D35-sarjassa erittäin vaativassa Mynämäen kalliomaastossa.
VsV voitti 19.9. Sastamalassa pidetyn Minitriangelin 190 pisteellä. LLuja oli toinen 172 pisteellä. KK-V sai 124 pistettä.
Laitilassa viikonloppuna 25.-26.9. pidetyissä syysmoniotteluissa Janna Häihänen keräsi 848 ottelupistettä kolmesta lajista: 60 m:stä, pituudesta ja kuulasta. Sijoitus oli kuudes.
RSS ATOM