uutisarkisto

Syyshalleissa Turussa 1.11. Janna Häihänen voitti 60 m. Pituudessa hän oli kolmas. Julia Häihäsen sijoitus pituudessa oli 9. ja 60 m:llä 16.
Luja HT kohtasi viikonloppuna kaksi kovaa joukkuetta. Lauantaina vastustajaksi Huittisiin saapui sarjakakkonen KJT Tuuski ja sunnuntaina vastassa oli HC Keski-Uusimaa Keravalla. Kotiottelussa Luja laittoi kampoihin ja peli olisi saattanut päättyä toisinkin.
Luja HT matkusti viime perjantaina suurin odotuksin Forssaan paikallisen FPS:n vieraaksi. Edellisviikonlopun voitto Naantalin VG:sta antoi odottaa hyviä otteita myös FPS-pelistä, mutta toisin kävi. Kokeneet FPS-pelaajat veivät lopulta lujalaisia kuin kuoriämpäriä. FPS-fiaskon jälkeen joukkue joutui kuuntelemaan vastuuvalmentajansa Ari-Pekka Mäkelän hiljaisella äänellä, mutta kovin sanoin puhutun ripityksen.
Luja HT:n taival Suomi-sarjassa jatkui kivikkoisena. Lauantaina joukkue matkasi Lohjalle Ankkojen vieraaksi ja hävisi pelillisesti huonommalle joukkueelle selvästi 7 – 4 (2-2;2-1;3-1). Ja sunnuntaina vieraaksi saapui kaikki ottelunsa voittanut sarjakärki Naantalin VG-62. Nyt Naantalin aurinko kuitenkin paistoi kotijoukkueelle. Luja HT voitti ottelun aivan huikean esityksen jälkeen ansaitusti 5 – 4 (1-1;1-0;3-3).
Satakunnan hiihto järjestää Jämillä 24.10. 1998-2003 syntyneille tytöille ja pojille junnuleiripäivän. Ilmoittaudu mukaan!
Tapio Keskitalo voitti sunnuntaina Mynämäellä suunnistetun Oravatonni-kilpailun H20-sarjan. Eroa toiseksi tulleeseen VaHan Rasmus Aléniin oli vain yksi sekunti, mutta kolmanteen MU:n Lauri Mäkiseen lähes kaksi minuuttia.
Laitilassa 26.-27.9. pidetyissä Syysmoniotteluissa Janna Häihänen tuli 6-ottelussa neljänneksi. Pisteitä hän keräsi 1132. Pronssisija jäi vain yhden pisteen päähän.
Tampereella Hippokisoissa 21.9. Marika Haaviston keihäs lensi toiseksi pisimmälle. 12-vuotiaiden sarjan kuulassa hän oli kuudes.
Marika Haavisto oli kuulassa neljäs sekä Heittokisoissa Naantalissa 19.9. että Ruskolla 20.9. Hänen Ruskolla tekemänsä työntö, 857, oli jälleen Lujan uusi ennätys.
Lujan tämän kesän viimeiset viikkorastit ja kaudenpäätöstilaisuus pidettiin Vampulan Porsaanharjulla keskiviikkona. Parhaina suunnistajina palkittiin aikuisista Terhi Matintalo ja Juhani Keskitalo ja nuorista Veera Matintalo.
RSS ATOM