uutisarkisto

LLujan suunnistajat ovat pärjänneet tänä vuonna useampaankin kertaan arvokisoissa. Tällä kerralla Kati Yli-Sipilä saalisti Sm-yösuunnistuskisoissa kuudennen sijan D35-sarjassa erittäin vaativassa Mynämäen kalliomaastossa.
VsV voitti 19.9. Sastamalassa pidetyn Minitriangelin 190 pisteellä. LLuja oli toinen 172 pisteellä. KK-V sai 124 pistettä.
Laitilassa viikonloppuna 25.-26.9. pidetyissä syysmoniotteluissa Janna Häihänen keräsi 848 ottelupistettä kolmesta lajista: 60 m:stä, pituudesta ja kuulasta. Sijoitus oli kuudes.
Juhani Keskitalo kilpaili viikonloppuna pyöräsuunnistuksen Sm-kilpailuissa Tuusulassa. Kova harjoittelu tuotti tulosta, sillä kotiintuomisina oli neljäs sija H18-sarjassa sekä sprintissä että pitkällä matkalla.
Lujalaiset nappasivat neljä am-mitalia Kankaanpäässä suunnistetusta aluemestaruusyökilpailusta. Kristiina Vaano (D35) ja Jukka Keskitalo (H50) veivät kultaa sarjoissaan. Juhani Keskitalo (H18) ja Jussi Seppälä (H35) suunnistivat pronssille.
Luja voitti ylivoimaisesti 80-vuotisjuhlatriangelin Sastamalassa 19.9. LLuja sai pisteitä 95, VsV 68 ja KK-V 39. Juhlaottelussa julkistettiin myös Hannu Rintakosken toimittama Triangelin 80-vuotishistoriikki.
Luja HT aloitti jääkiekon Suomi-sarja kautensa ottelulla Naantalin VG-62:ta vastaan lauantaina. Lujan nuorentunut joukkue oli kovan paikan edessä, sillä VG-62 on aina vahva joukkue. Suurista ennakko-odotuksista huolimatta Lujan joukkue ei onnistunut yllättämään naantalilaisia, vaan hävisi ottelun 4 – 7 (0-2;0-2;4-3).
Lujan naiset varmisti jalkapallossa nelosen sarjavoiton voittamalla Salon Pallon vieraskentällä pelatussa pelissä lukemin 0 - 2.
perjantaisin Huhkolinnalla klo.18-19.00
Hermanni Hakasuo voitti 11-vuotiaiden keihään tuloksella 31,91 osallistujamäärältään suuressa Tampere Junior Gamesissa 12.9. Frans Hakasuo oli kuulassa seitsemäs tuloksella 6,93 ja Janna Häihänen keihäässä 11. tuloksella 19,82.