uutisarkisto

Markus Kankaanrannan hankkiminen maalintekijäksi joukkueeseen palautti Luja HT:n jälleen voittokantaan. Kahdessa pelaamassaan ottelussaan Kankaanranta on tehnyt jo neljä maalia. Ensimmäisessä ottelussa Karhu HT:tä vastaan maalit eivät riittäneet voittoon, mutta toisessa ottelussa Alavuden Pallo-Veikkoja vastaan Luja HT pelasi joukkueena hyvin ja ansaitsi voittonsa. Tiukan ottelun Luja HT voitti lopulta 4 – 5 (1-2;2-2;1-1).
Koskaan aiemmin Lujan futsal-miehet eivät ole pelanneet näin korkealla sarjatasolla. Joukkue lähti peleihin sarjan nuorimpana sekä iältään, että pelikokemukseltaan. Sarjanousijana ja altavastaajana joukkueen taival ei aina ole sujunut kuin tanssi. Maaleja on kuitenkin tehty ja hyviä suorituksia nähty. Jäljellä on enää kaksi lauantaista kotipeliä, joten eiköhän mennä kannustamaan joukkue huippusuorituksiin!
LLujan mestaruushiihdot hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla Kännölässä 18.1.2011.
Tampereella 16.1. pidetyissä Hallihippokisoissa Janna Häihänen voitti selvästi 60 metrin aidat aikaan 10,94. Sileällä 60 m:llä hän oli neljäs. Marika Haavisto työnsi kuulaa kolmanneksi tuloksella 9,40.
Luja HT himoitsi voittoa viime kohdatessaan Forssan Palloseuran viime keskiviikkona kotonaan. Edellisen NoPy-ottelun jälkeen puolustusta oli tiivistetty, mutta vieläkin omissa soi liian usein. Hyvää ottelussa oli, että nyt maalinteossa onnistuivat miehet, jotka eivät ole maaleilla mässäilleet. Kolmella tehdyllä voittaisi kyllä, ellei vastustaja tekisi enempää. Ottelu päättyi tasaisen ja vauhdikkaan pelaamisen päätteeksi vieraille 3 – 4 (2-1;1-2;0-1).
Waltteri Immonen juoksi nopeimman ajan M19-sarjan 60 metrin alkuerissä Loppiaiskisoissa Turussa 6.1. Hänen aikansa (7,02) olisi riittänyt finaalissakin voittoon, mutta flunssan takia hän ei voinut osallistua enää siihen.
Luja HT:n Suomi-sarjan karsintasarjan ottelut jatkuivat viime lauantaina Nokialla Pyryä vastaan. Sarjan kärkiviisikon pelit ovat tasaisia ja otteluiden voittaminen on monesti pienistä asioista kiinni. Ottelussa Lujalla oli hyvä ensimmäinen erä, mutta toisen erän virheet kostautuivat ja NoPy pääsi niskan päälle voittaen ottelun lopulta selvästi 7 – 4 (1-2;2-0;4-2).
Jo perinteiseksi muodostunut Lujan hiihtocup alkaa ensi tiistaina 11.1. klo 18 Kännölässä SähköLehto-hiihdoilla perinteisellä hiihtotavalla. Muista ilmoittautua mukaan sunnuntaihin mennessä. Tervetuloa mukaan!
Saana Kankaanpää hiihti kolmanneksi Tampereella hiihdetyissä Huurre-hiihdoissa. Kisassa oli mukana myös muita lujalaishiihtäjiä.
Lujan hiihtäjät ovat jo alkutalven aikana kilpailleet ympäri Suomea hyvällä menestyksellä. Tuloksia kisoista löydät hiihdon sivuilta.
RSS ATOM