uutisarkisto

Tampereen viikkokisa/heittocupissa 7.6. Janna Häihänen sai joka värisen mitalin: kultaisen 300 metrillä, hopeisen kuulassa ja pronssisen 3-loikassa.
Rene Kömi kilpaili nuorisokansallisissa Kultakeskus Juniori Gamesissa Hämeenlinnassa 6.6. 600 metrillä hän juoksi neljänneksi ja hyppäsi pituutta viidenneksi.
Lujalaiset napsivat kärkisijoituksia Raumalla 7.6. pidetyissä avoimissa Keulan yleisurheilukisoissa. Voiton sarjoissaan ottivat Erkka Maine 40 m:llä ja junnukeihäässä; Veera Matintalo 60 m:llä ja pituudessa; Lotta Maine 400 m:llä, Eemil Kaasalainen 40 m:llä ja Marika Haavisto kuulassa. Mitaleita tuli yhteensä 15.
Kännölässä 20.5. pidettyihin maastojuoksun kaupunginmestaruuskilpailuihin osallistui 54 juoksijaa, alkaen 5-vuotiaista aikuisiin asti.
Frans Seppälä voitti H9RR-sarjan ja Annika Savolainen D12-sarjan Ulvilassa Oravacupin 2. osakilpailussa.
Kansallisissa Kangasalan kesäkisoissa 2.6. Susanna Helin hyppäsi pituutta 15-vuotiaiden sarjassa sijalle 16 ja Linda Vahela sijalle 17.
Lähivakuutuksen nuorisokisoissa Laitilassa 2.6. Marika Haavisto oli kuulassa toinen ja kiekossa kolmas. Hakan mestaruusotteluissa Valkeakoskella 3.6. Marika sijoittui 3-ottelussa kolmanneksi jääden kakkossijasta kaksi pistettä.
Julia, Janna ja Jenni Häihänen sekä Marika Haavisto osallistuivat yhteensä 11 lajiin Helluntaikisoissa Nokialla 23.5. Ja tuloksena oli yhteensä 11 mitalia.
Ulvilassa 31.5. kisatussa am-partiokisassa Jussi Seppälä, Petri Teerikoski ja Juhani Keskitalo sijoittuivat hopealle H21-sarjassa, Lasse Varjonen, Pertti Vuorinen ja Jukka Keskitalo sijoittuivat pronssille H45-sarjassa ja Kaisa Teerikoski, Johanna Keskitalo ja Kati Yli-Sipilä sijoittuivat D21-sarjan hopealle.
Lujan jalkapallomiehet ovat voittaneet Nakkilan Nasta2:n vieraskentällä Nakkilassa komeasti 1-2. Maalintekijöinä onnistuivat Joonas Lahtinen ja Martti Tapanila. Onnea voittajille ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!
RSS ATOM