uutisarkisto

Aino Eno, Aino Lausniemi ja Lotta-Maria Maine muodostivat N19-joukkueen, joka juoksi viidenneksi 3 x 800 metrillä Ylivieskassa 7-8.9. pidetyissä SM -viesteissä.
22- ja 19 -vuotiaiden SM-kilpailut pidettiin 30.8. - 1.9. Porvoossa. Pinja Koivumäki oli neljäs N22-sarjan seipäässä ja Aleksi Hakanen kuudes M19 -sarjan pituudessa. Aino Eno juoksi kilpailussa N19 -sarjan 100 ja 400 metrin aidat. 400 metrin aidoissa hän oli seitsemäs. M22-sarjassa kilpaillut Tuukka Mäkinen paransi omaa ennätystään 1500 ja 5000 metrin matkoilla.
Satakunnan 9-15 -vuotiaiden piiriviestit juostiin 24.8. Sastamalassa. T13- joukkue ( Sanni Pihko, Olivia Kärki, Siiri Mäkelä ja Ilona Koivuranta) otti mestaruudet sekä 4x100 metrillä että 4x60 metrin aidoissa ja lisäksi hopeaa 4x600 metrillä. T11-joukkue (Eevi Pohjolainen, Hilma Kangasperko, Minttu Suomela ja Liina Laine) nappasivat pronssia sekä 4 x 50 metriltä että 4 x 600 metriltä.
Aino Eno, Aino Lausniemi ja Lotta-Maria Maine juoksivat N19-sarjassa voittoon 3x800 metrillä 21.8. pidetyissä Aluemestaruusviesteissä Sastamalassa.
Aleksi Hakanen voitti M19 -sarjan kymmenottelun Suomen mestaruuden. Nuorten SM-moniottelut pidettiin 17-18.8. Kauhavalla. Emmi Pohjolainen oli kolmastoista T15-sarjan viisiottelussa.
Samuel Jalo voitti Suomen mestaruudet 100 ja 200 metrillä sekä voitti pituushypystä hopeaa Parayleisurheilun SM-kilpailuista. Tänä vuonna kuusitoista vuotta täyttävä Samuel kilpaili T21 -luokassa M19 -sarjassa. Kilpailu pidettiin 17-18.8. Kangasalalla.
Jouko Mahlamäki voitti sekä 800 että 1500 metrin matkoilta kultaa M50 -sarjassa Turussa 9-11.8. pidetyistä Aikuisurheilijoiden SM-kilpailuista. Veli-Matti Laine juoksi pronssille saman sarjan 1500 metrillä ja 800 metrillä hän oli kuudes.
Viikonloppuna pidettiin sekä 14-15 -vuotiaiden SM-kilpailut Lahdessa ja 16-17 -vuotiaiden Kankaanpäässä. Henrik Lehtinen voitti kultaa P15-sarjan kuulantyönnössä. Kultamitalin sai myös Henrikiä valmentava Kari-Pekka Lax. Lotta-Maria Maine juoksi kolmanneksi N17 -sarjan 2000 metrin estejuoksussa ja Robert Silenko M17-sarjan 200 metrillä. Tämän lisäksi Lotta-Maria oli neljäs 800 metrillä ja viides 1500 metrillä. Robert sijoittui myös neljänneksi 400 metrillä. Emmi Pohjolainen sijoittui myös neljänneksi T15-sarjan kuulassa ja Aino Lausniemi juoksi viidenneksi sekä 1500 metrin estejuoksussa ja 2000 metrillä. Myös Miki Niemensivu juoksi viidenneksi P15 -sarjan 1500 metrin estejuoksussa. Henna Kaunistola oli mukana pituuden karsinnassa.
Pinja Koivumäki sijoittui seiväshypyssä hienosti kuudenneksi ylittämällä 366. Kalevan Kisat pidettiin 1-4.8. Kimpisen urheilukeskuksesa Lappeenrannassa. Jere Salo oli myös mukana kilpailemassa mutta jäi harmillisesti ilman tulosta keihään karsinnassa.
Samuel Jalo juoksi joukkuehopeaa T21 -sarjan 4x100 metrin viestissä Down-urheilijoiden EM-kilpailuissa. 200 metrillä hän oli seitsemäs ja pituudessa sekä kolmiottelussa kahdeksas. Kilpailu pidettiin 26-28.7.2019 Tampereella.