uutisarkisto

Kokemäellä 25.6. Marika Haavisto oli sekä kiekossa että kuulassa neljäs parantaen omaa ennätystään. Veera Matintalo oli myös neljäs ja Janita Matintalo seitsemäs. Karnevaalien leirikilpailuissa 28.6. Marika oli sekä kuulassa että kiekossa toinen.
Terhi Matintalo ja Kati Yli-Sipilä ottivat Ellivuoressa suunnistetussa Crescent-iltakeskimatkan kilpailussa kaksoisvoiton D35-sarjassa. Lisäksi Juhani Keskitalo nappasi hopeaa H16-sarjassa.
Tampereella pidettiin 22.6. pk. Hippo-kisat, joissa Marika Haavisto voitti kuulan ja juoksi 60 m:llä viidenneksi.
Somerolla juhannusaattona pidetyissä Nuorten kansallisissa juhannuskisoissa Saana Kankaanpää juoksi 300 m:n matkan kolmanneksi nopeimmin. Pikkusisko Pihlan sijoitus 150 m:llä oli 11.
Ikaalisissa juhannusaattona pidetyssä nuorisokansallisessa Ikaalisten Juhannuskisassa Juha-Matti Iso-Jaakkola voitti 100 m ja Marika Haaviston sijoitus kuulassa oli 8.
Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi 110 m:n aidat toiseksi nopeimmin Sastamalassa 17.6. pidetyissä Nuorten Eliittikisoissa. Hänen aikansa oli 15.11.
Lujalaissuunnistajat osallistuivat viikonloppuna Jukolan viestiin kolmella miesjoukkueella ja Venlojen viestiin kahdella naisjoukkueella. Parhaimpaan sijoitukseen ylsi miesten ykkösjoukkue, sijoitus 375/1449, mikä oli 15 sijaa vuoden takaista parempi.
Nuorisokansallisissa Kangasalalla 14.6. Marika Haaviston kiekko lensi kuudenneksi pisimmälle ja kuula seitsemänneksi pisimmälle.
Lujan Juha-Matti Iso-Jaakkola juoksi toiseksi 100 m matkan aikaan 11,77 Hämeenlinnan Kultakeskus Juniorgamesissa 14.6.
Kuortaneella 13.6. pidetyissä Vattenfall-eliittikisoissa Petteri Lax hyppäsi 777 ja sijoittui toiseksi. Tulos syntyi viimeisellä hypyllä. Voittaja Mikko Kivinen hyppäsi 791.
RSS ATOM