uutisarkisto

LLujan viikkorastit ja Huittisten kaupunginmestaruudet suunnistettiin Vampulan Harjulla keskiviikkona. Vilinää riitti kun yli sata osanottajaa riensi metsään rasteja etsimään.
Annika Savolainen hyppäsi korkeudessa neljänneksi Tilastopajacupissa Turussa 7.6. Hyppytulos oli 139, sama kuin sarjassa toiseksi ja kolmanneksi tulleilla.
Lujan naiset voittivat FC Vapsin 2-0. Maaleja värkkäsivät Heidi Sampolahti ja Mirka Kuisma. Onnea koko joukkueelle!
Tampereen viikkokisa/heittocupissa 7.6. Janna Häihänen sai joka värisen mitalin: kultaisen 300 metrillä, hopeisen kuulassa ja pronssisen 3-loikassa.
Rene Kömi kilpaili nuorisokansallisissa Kultakeskus Juniori Gamesissa Hämeenlinnassa 6.6. 600 metrillä hän juoksi neljänneksi ja hyppäsi pituutta viidenneksi.
Lujalaiset napsivat kärkisijoituksia Raumalla 7.6. pidetyissä avoimissa Keulan yleisurheilukisoissa. Voiton sarjoissaan ottivat Erkka Maine 40 m:llä ja junnukeihäässä; Veera Matintalo 60 m:llä ja pituudessa; Lotta Maine 400 m:llä, Eemil Kaasalainen 40 m:llä ja Marika Haavisto kuulassa. Mitaleita tuli yhteensä 15.
Kännölässä 20.5. pidettyihin maastojuoksun kaupunginmestaruuskilpailuihin osallistui 54 juoksijaa, alkaen 5-vuotiaista aikuisiin asti.
Frans Seppälä voitti H9RR-sarjan ja Annika Savolainen D12-sarjan Ulvilassa Oravacupin 2. osakilpailussa.
Kansallisissa Kangasalan kesäkisoissa 2.6. Susanna Helin hyppäsi pituutta 15-vuotiaiden sarjassa sijalle 16 ja Linda Vahela sijalle 17.
Lähivakuutuksen nuorisokisoissa Laitilassa 2.6. Marika Haavisto oli kuulassa toinen ja kiekossa kolmas. Hakan mestaruusotteluissa Valkeakoskella 3.6. Marika sijoittui 3-ottelussa kolmanneksi jääden kakkossijasta kaksi pistettä.