uutisarkisto

LLujan naisten edustusjoukkue kävi voittamassa FC Nokia2:n. Helteisessä säässä pelatun kolmosdivarin kakkoslohkon pelin maalintekijöinä juhlittiin Heidi Sampolahtea ja Aino Kuntsia.
Helatorstaina Äetsässä juostussa Helaventissä Lujan Jenni Höylänen ja Ilkka Rantaniitty sijoittuivat kumpikin toiseksi kympin matkalla.
Jouko Mahlamäki voitti Lahdessa 15.5. pidetyt yli 35-vuotiaiden SM-maastojuoksukilpailut. Hän kilpaili 45-vuotiaiden sarjassa, mutta hänen aikansa olisi riittänyt myös 40- ja 35-vuotiaiden sarjojen voittoon.
Marika Haavisto sai kolme mitalia Palkintokeskuskisoissa Naantalissa 15.5. Kuulan hän voitti, ja pituudessa ja 200 metrillä tuli kolmas sija.
LLuja vs MaPS 2-0. (15.5.2010)
LLujan jalkapallonaiset voittivat Maskun Palloseuran kotikentällään lukemin 2-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Heidi Sampolahti ja Laura Virtanen. Onnea voittajille!
LLujan jalkapallomiehet voittivat FC Eurajoen kotikentällään lukemin 5-2. Maalintekijöinä onnistuivat Eetu Matintalo, Stephen Nixon ja Jussi Marttila kahdesti. Yksi Lujan maaleista kirjattiin vastustajan omaksi maaliksi. Onnea voittajille!
Oskari Kärki voitti ylivoimaisesti 10-vuotiaiden sarjan Satakunnan piirihuipentumamaastot Raumalla 13.5. Saana Kankaanpää oli kolmas 15-vuotiaiden sarjassa.
Marika Haaviston kuula lensi Salon Vilpas Track Gamesissa 13.5. joka kierroksella aina pidemmälle ja pidemmälle. Ennätystuloksellaan, 9,71 heltisi voitto kisassa.
Jouko Mahlamäki juoksi toiseksi piirinmestaruusmaastojuoksukilpailussa Kiikassa 6.5. Aika oli 20.31 ja matka 6 km.
Jouko Mahlamäki voitti ylivoimaisesti Harjavallassa 3.5. juostun Hunajahölkän 40-vuotiaiden sarjan. Hänen aikansa 10,25 km:n matkalla oli 33.58.
RSS ATOM